To je obleka, o kateri danes vsi govorijo

16. januar 2024

To je obleka, o kateri danes vsi govorijo

16. januar 2024
Foto: Profimedia

To je obleka, o kateri danes vsi govorijo

16. januar 2024
Foto: Profimedia

Suki Waterhouse je presenetila z nenavadno rdečo kreacijo, v kateri je pokazala svoj nosečniški trebušček.

Sinoči so v Los Angelesu podelili nagrade emmy za največje televizijske dosežke. Pričakovano se je med velikimi zmagovalci spet znašla serija Nasledstvo, ki prejela emmyja za najboljšo dramsko serijo, slavila pa sta tudi njena igralca Kieran Culkin in Sarah Snook, ki sta domov odnesla nagrado za najboljšega igralca in igralko.

Nič kaj pestro pa tokrat ni bilo na rdeči preprogi, kjer se je večina zvezdnic odločila za črno-bele kreacije, druge pa so se odločile za živahno rdečo. Med njimi je vsekakor najbolj izstopala kreacija Suki Waterhouse, o kateri danes govori ves splet.

Foto: Profimedia

Bodoča mamica, ki z zaročencem Robertom Pattinsonom pričakuje svojega prvega otroka, je pokazala svoj okrogel nosečniški trebušček in ga drzno razkrila s profila v svetlo rdeči obleki z golim hrbtom.

Zgornji del kreacije, pod katero se podpisuje Valentino, je bil videti kot predpasnik, kontrast razgaljenemu zgornjemu delu pa je bi razkošen in dolg spodnji del z veliko pentljo na sprednji strani.

Foto: Profimedia

Modni oblikovalci so morali obleko popolnoma preoblikovati, da je lahko Suki vanjo spravila svoj nosečniški trebušček. “Zelo sem navdušena nad to Valentinovo obleko. Med pomerjanjem sem jo držala ob telesu, šivilje pa so jo morale popolnoma razstaviti in preoblikovati, da se je prilegala mojemu trebuščku. Zelo sem vesela, da jim je uspelo,” je povedala.

Suki je sicer na podelitev nagrad emmy prišla po zaslugi mini serije Daisy Jones and the Six, za katero je bila nominirana v treh kategorijah.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close