To je veliki trenutek v zgodovini ikonične dišave

05. december 2023

To je veliki trenutek v zgodovini ikonične dišave

05. december 2023
Foto: PR

To je veliki trenutek v zgodovini ikonične dišave

05. december 2023
Foto: PR

Leto 2023 predstavlja velik mejnik v zgodovini Lancômovega ikoničnega parfuma La vie est belle.

Prvotna muza parfuma La vie est belle, Julia Roberts, je povabila celotno skupnost ambasadork Lancôme, da vse skupaj v en glas izrazijo svojo srečo: Amando Seyfried, Isabello Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz in Zendayo Coleman, pridružili pa sta se jim še dve novi muzi: Aya Nakamura in HoYeon Jung. Ta legendarna zasedba aktivistk za srečo uteleša Lancômov nov pogled na dišavo La vie est belle: ta je bolj raznolika in vključujoča kot kdaj koli prej, njeno sporočilo še nikoli ni bilo tako močno.

Izražajoč prepričanje, da je sreča pravi zaklad, Lancôme predstavlja parfumsko vodo La vie est belle L’Extrait.

Sreča je najdragocenejše darilo

Močan, a nežen duet vrtnice in blede perunike, okrepljen z globino lesnega akorda, ki je ujet v zlato stekleničko. Ta razkošna dišava, preplavljena s skrivnostnostjo, uteleša idejo, da je vsaka bežna sekunda sreče dragocena.

Treba jo je sprejeti. Jo izkoristiti. Ceniti in jo deliti. Zbirateljska izdaja je popolno praznično darilo in povabilo k sledenju poti zlate kapljice in odkrivanju novega dragocenega vonja sreče.

Dragoceni lesnati iris perunike Lancôme

La vie est belle L’Extrait, ki sta ga ustvarila parfumska mojstrica Anne Flipo in parfumski mojster Dominique Ropion, dva od ustvarjalcev originalne parfumske vodice iz leta 2012, je povsem nov lik v tej sagi. Gre za prvo dišavo z lesnato peruniko podjetja Lancôme. Gre za izraz prestiža, ki ga izraža vsaka posamezna sestavina formule. Dišavni prevod zlate sreče.

L’Extrait, zvest gurmanskemu cvetnemu podpisu dišave La vie est belle, je reinterpretacija znamenite parfumske vodice, ki ustvarja sofisticirano in globoko čutno dišavno izkušnjo z nekaterimi izmed najbolj prefinjenih parfumskih sestavin. Zgornje note krasi sveta smola olibanum ali akord kadila – to poskrbi za začinjeno popestritev ikoničnega svežega in sadnega začetnega vonja, ki meša akord bergamotke in rdečega sadja.

Srce kompozicije vsebuje esenco vrtnice, ki poživi cvetico dišave, medtem ko maslo iz perunike pallida poudari njeno sofisticiranost. Prvič v zgodovini dišave La vie est belle akord lesa oud dišavo navdaja z lesnatim podpisom, hkrati pa poskrbi za globino, bogatost in skrivnostnost sledi te ikonične dišave. Ta lesnata plast, ki kožo navda s toplo in čutno vibracijo, ustvari privlačno obsedenost in La vie est belle napolni s še nikoli videnim razkošjem.

Zlat nasmešek

Najdragocenejša dišava La vie est belle zahteva najprestižnejšo stekleničko. Ob koncu letošnjega leta bo za to omejeno izdajo ikonični kristalni nasmeh potopljen v zlato. Znamenita steklenička odseva toplo luč vse do konice njenih svetlikajočih se kril. Kot da bi zlata kapljica napolnila ikonični parfum podjetja Lancôme, od dišave do stekleničke. Inovativen postopek zagotavlja prosojnost stekleničke, zato oblečena v zlato nenehno razkriva svoj nasmeh. Vsak vidik krasi izvrstnost.

L’Extrait, najbolj prefinjena različica dišave La vie est belle, je nepozabno darilo. Prestižna zbirateljska izdaja. Minljiv nasmeh, ki je z močjo zlata postal večen.

Style. Več novic

New Report

Close