To je viralni puder, ki je obnorel lepotne guruje!

14. januar 2024

To je viralni puder, ki je obnorel lepotne guruje!

14. januar 2024
Foto: Instagram

To je viralni puder, ki je obnorel lepotne guruje!

14. januar 2024
Foto: Instagram

Lepotni svet ima novega favorita – to je po zaslugi ene od slavnih lepotnih vplivnic postal puder Laure Mercier.

“O moj bog! O moj bog, ne morem verjeti, to je moj sanjski puder!” v posnetku, kjer si s čopičem na obraz nanaša tekoči puder navdušeno vzklika vplivnica Stephanie Valentine, ki ustvarja pod imenom Glamzilla. “Obsedena sem z njim! Mislim, da si lahko v samo 20 sekundah prekrijem ves obraz!”

Posnetek je res prava paša za oči za vsako lepotno navdušenko, saj je videti, kot da s čopičem slika po svojem obrazu kot po platnu. Puder ustvari na koži enakomeren ten, koža pa je videti brezhibno. “In kar je najbolje – zdrži cel dan! Z njim sem šla na koncert in moja koža je po več urah bila še vedno videti brezhibno,” zagotavlja Stephanie.

Njen video je kmalu postal viralen in opevani puder so seveda morali hitro preizkusiti tudi drugi znani vplivneži. Med njimi je Jeffree Starr, ki je priznal, da je puder kupil že pred 10 meseci, a ga je imel spravljenega v predalu ter nanj čisto pozabil. Vse do zdaj.

Ko ga je preizkusil, je bil nad njim enako navdušen kot Stephanie. “Ta puder je tako lahek, lepo se zlije s kožo in občutek imam, kot da ne bi imel ničesar na obrazu. Kar je čudno, ker je prekrivnost res dobra.” Bil je presenečen, ker pri formuli ni našel niti ene napake, puder pa je odlično prekril vse pore in gubice.

Seveda ni smela zaostajati niti lepotna gurujka Nikkie Tutorials, ki je med nanašanjem pudra na obraz ostala brez besed. “Občutek imam, kot da prenavljam svojo hišo in pleskam stene. To je tako zadovoljujoče!”

Tudi ona je poudarila, da je puder izjemno lahek a hkrati zelo dobro prekriven, poleg vsega pa tudi vodoodporen. “Imam svoj novi najljubši izdelek!”

Lepotni navdušenci so ponoreli in vplivneže zapisali z dodatnimi vprašanji, takoj zatem pa – smo prepričani – tekli v trgovino po svoj odtenek.

Gre za puder Laura Mercier Real Flawless Weightless Perfecting Foundation, ki je na voljo v kar 30 odtenkih, zanj pa je treba odšteti 44 evrov.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close