To so najboljši zvezdniški kostumi za noč čarovnic

30. oktober 2023

To so najboljši zvezdniški kostumi za noč čarovnic

30. oktober 2023
Foto: Profimedia

To so najboljši zvezdniški kostumi za noč čarovnic

30. oktober 2023
Foto: Profimedia

Od prijaznih Sneguljčic in strupenih mušnic, do glasbenih ikon in nepozabnih filmskih likov.

Noč čarovnic je pred vrati in medtem ko se pri nas običajno maskiramo samo 31. oktobra, se v Hollywoodu že ves teden odvijajo zabave, kjer znani navdušujejo v svojih izvirnih in manj izvirnih opravah.

Poglejmo, v kaj so se namaskirali letos in kdo je s svojim kostumom najbolj navdušil.

Paris Hilton

Slavna dedinja se je s svojima kostumoma poklonila dvema pevskima legendama. Prvi dan je s seksi oprabo stevardese upodobila Britney Spears v videospotu Toxic.

Drugi dan pa se je preobrazila v Katy Perry in enega njenih najbolj odštekanih kostumov – rdečo mušnico.

Lizzo

Pevka Lizzo se je preobrazila v legendarno Tino Turner in ji bila s kratko blond lasuljo neverjetno podobna.

Adele

Adele pa je svoje svetle lase zamenjala za dolgo črno lasuljo in se preobrazila v Mortitio Addams ter kar takšna, v kostumu, izpeljala enega od svojih nastopov.

Kourtney Kardashian

Izvirna je bila tudi noseča Kourtney Kardashian. Iz omare svoje sestre Kim si je izposodila ikonično obleko, ki jo je leta 2013 nosila na Met Gala, si lase spela v gladek čop in bila s temno rdečimi ustnicami na las podobna Kim. Kaj pravite, katere je obleko bolje nosila?

Riverdale

Glavne igralke iz serije Riverdale se vsako leto odločijo za skupinsko masko. Tokrat so se našemile v zlobnice Catwoman, Poison Ivy in Harley Quinn.

Demi Lovato

“Moj najljubši čas v letu,” je pod fotografijo, na kateri pozira kot Sneguljčica, zapisala Demi Lovato. Moramo priznati, da ji tale maska prav super pristaja!

Kelsea Ballerini

Velik pečat je letos pustil tudi film Barbie, zato je bilo za pričakovati, da se bo katera od zvezdnic preoblekla v priljubljeno lutko. To je storila pevka Kelsea Ballerini, ki je s pink opravo in belim kavbojskim klobukom upodobila eno od ikoničnih oprav iz filma.

Megan Fox in Machine Gun Kelly

Slavni zvezdniški par se je za noč čarovnic preoblekel v Gogo Yubari in Beatrix Kiddo iz filma Kill Bill. Če vprašate nas – čisto v njunem slogu.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close