Zvezdniki tekmovali v tem, kdo bo bolj odštekan!

23. junij 2023

Zvezdniki tekmovali v tem, kdo bo bolj odštekan!

23. junij 2023
Foto: Profimedia

Prva moška revija, ki jo je za Louis Vuitton pripravil Pharrell Williams, je bila pravi spektakel. Kolekcija z naslovom Lovers je bila poklon nekdanjemu kreativnemu direktorju znamke Virgilu Ablohu, oblikovalcu, ki je bil Williamsu zelo blizu.

Revija je potekala na legendarnem pariškem Pont Neufu, prve vrste pa so zasedla največja imena šovbiznisa. Med gosti so bili Beyonce in Jay Z, Zendaya, Naomi Campbell, Kelly Rowland, Willow in Jayden Smith ter Rihanna in njen ASAP Rocky, ki sta svoje sedeže zasedla šele čisto ob koncu revije.

Ob prihodu sta se veselo poljubljala in smejala, njuna outfita pa sta spominjala na nekakšna lika iz risanke.

Beyonce in Jay Z (Foto: Profimedia)

Seveda so bili njihovi outfiti enako spektakularni kot revija. Beyonce je nosila ogromna sončna očala, ki so zakrila polovico njenega obraza ter oblekla širok rumen komplet v stilu pižame.

Kim Kardashian se je odločila za oprijete pajkice in usklajen športni modrček v vzorcu računalniške igrice Minecraft, ki jima je dodala plišasto torbico za okrog pasu.

Kim Kardashian (Foto: Profimedia)

Jared Leto s svojo izvirnostjo nikoli ne razočara in tudi tokrat ni bilo nič drugače. Oblečen je imel bel suknjič z belimi rokavicami, v središču stajlinga pa je bil njegov vpadljiv mejkap – oči si je naličil z živo rdečo, obrvi pa si je popolnoma pobelil.

Jared Leto (Foto: Profimedia)

Izredno kul sta bila videti brat in sestra Smith, ki sta nosila kose iz najnovejše kolekcije ter jih popestrila s trendovskimi dodatki, kot so par, očala in rokavice.

Willow in Jayden Smith (Foto: Profimedia)

Modna ikona Naomi Campbell je bila elegantna v kratki rjavi oblekici in suknjiču s potiskom znamenitega logotipa LV, dodala pa jim je še usklajene robustne škornje.

Naomi Campbell (Foto: Profimedia)

Zendaya je privabljala poglede v srajci in hlačah z zanimivim grafičnim potiskom, ki jima je dodala dobro mero nakita in elegantno torbico.

Zendaya (Foto: Profimedia)

Seveda ni manjkal niti roker Lenny Kravitz, ki se je odločil za večno klasiko – črnino, ki ji je v svojem prepoznavnem slogu dodal še niz verižic in velika sončna očala, brez katerih ne gre nikamor.

Lenny Kravitz (Foto: Profimedia)

Na reviji ni manjkala niti Kelly Rowland, ki je oblekla široke hlače s potiskom in oversized suknjič z izrezi na rokavih, za piko na i pa je dodala še sončna očala in širok nasmeh.

Kelly Rowland (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close