Louis Vuitton navdušil z manjšo in lepšo različico ikonične torbe

26. april 2023

Louis Vuitton navdušil z manjšo in lepšo različico ikonične torbe

26. april 2023
Foto: Instagram

Če se smatrate za modno navdušenko, potem brez dvoma poznate najbolj ikonične modele torbic.

Ena od teh je tudi Louis Vuitton Neverfull, ki velja za eno najbolj priljubljenih torb na svetu. Model je letos praznoval že 15. obletnico, velik del njegovega uspeha pa je tudi dejstvo, da je torba zelo lahka in prostorna – vanjo lahko spravite vse, od prenosnika, do oblačil za telovadbo in še česa.

Neverfull je postala sinonim za modno hišo, a z njeno veliko priljubljenostjo je prišla tudi ena velika pomanjkljivost – kar naenkrat jo ima že vsaka ženska. Naj bo torba še tako fenomenalna – ko na ulici srečaš tri ženske, ki imajo enako, lahko hitro izgubi svoj čar. Prav zato so ljubiteljice torbic začele iskati nekaj novega in našle CarryAll MM.

Foto: Instagram

Za vse, ki iščejo nekoliko bolj ženstveno različico modela Neverfull, a prostorno torbo, ki je ni mogoče opaziti na vsakem vogalu, je torba CarryAll MM odlična alternativa. Na voljo je v prepoznavno temno rjavi barvi, ki jo krasi LV logotip, dopolnjuje pa jo svetel pas, ki se lahko prilagodi na želeno dolžino.

Foto: Louis Vuitton

Tako kot njena starejša sestra, vsebuje tudi majhno torbico z zadrgo, ki jo je mogoče odstraniti in je odlična izbira za večerni izhod.

Foto: Louis Vuitton

Elegantni detajli, kot sta usnjena etiketa z zlatim monogramom LV in pasek, ki se zapira kot pentlja z magnetno zaponko, jo naredijo le še bolj zaželeno.

No, malo manj zaželena pa je njena cena, ki znaša 2270 evrov. A glede na razmere na trgu, kjer cene ikoničnih torbic iz leta v leto strmo rastejo, je lahko tudi CarryAll MM dobra investicija v prihodnost (ali pa je to samo dober izgovor za nakup?).

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close