Noseča Rihanna je zvezda nove moške kampanje!

17. junij 2023

Noseča Rihanna je zvezda nove moške kampanje!

17. junij 2023
Foto: Profimedia

Slavna pevka, kljub ogromnemu trebuščku, ne počiva.

Nihče ne naredi nosečniške mode bolj vznemirljive kot Rihanna. Pevka je znana po tem, da popolnoma ignorira klasično nosečniško modo in se oblači čisto po svoje ter na ogled postavlja svoj velik nosečniški trebušček. Ta je v središču pozornosti tudi v njeni najnovejši kampanji za Louis Vuitton.

Pevka, ki bo kmalu rodila drugega otroka, v njej pozira z odprto usnjeno jakno s pikčastim karo vzorcem Damier, izpod katere kuka nosečniški trebuh. V vsaki roki drži kup pisanih LV torbic, obvezen dodatek pa je tudi lonček s kavo.

Foto: Instagram @pharrell

Pevka je tako postala obraz prve kampanje moških oblačil za pomlad/poletje 2024, ki jo je oblikoval Pharrell Williams. Ta je v začetku leta postal novi moški kreativni direktor luksuzne znamke. Svojo muzo je razkril na Instagramu, kjer je poziral pred njenim ogromnim plakatom.

Očitno nikogar ne moti, da je pevka nastopa v kampanji za moška oblačila. V resnici gre za preobrat, ki smo ga od kreativnega dvojca bolj kot ne pričakovali. Novo kolekcijo bodo predstavili že čez nekaj dni, 20. junija, na otvoritveni dan pariškega tedna moške mode.

Foto: Profimedia

Poleg tega, da Rihanna podira tabuje s svojim nosečniškim slogom, to poletje v modo vrača tudi že nekoliko pozabljen modni dodatek – prstane na nogah. Na TikToku je objavila posnetek, na katerem nosi prstan, vreden milijon dolarjev, s sarkastičnim napisom “quiet luxury” oziroma tihi luksuz.

Pevka več kot očitno obožuje Y2K stil, saj je k opravi obula bele diamantne pete in jim dodala bel lak za nohte ter tako dokazala, da še vedno zvesto sledi najnovejšim trendom.

@rihanna

quiet luxury

♬ original sound – Rihanna

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close