Rihanna o materinstvu: boga je prosila, naj bo prvorojenec sin

16. februar 2023

Rihanna o materinstvu: boga je prosila, naj bo prvorojenec sin

16. februar 2023
Rihanna, A$AP Rocky in njun sin na naslovnici britanskega Vogua. (Foto: Instagram @britishvogue)

Po odmevnem nastopu na Super Bowlu se je Rihanna pojavila na naslovnici britanskega Vogua, ki ga krasi z izbrancem A$AP Rockyjem in njunim prvorojencem.

Britanski Vogue je za marčevsko izdajo izbral superzvezdnico Rihanno, ki je modni bibliji pozirala skupaj z izbrancem A$AP Rockyjem in sinom, ki sta ga zvezdnika povila maja lani.

V intervjuju je pevka spregovorila o modi, glasbi in predvsem materinstvu, ki ga je označila za svoje življenjsko poslanstvo. “Ne spomnim se življenja pred materinstvom,” je dejala. Trenutno je noseča z drugim otrokom, nosečnost pa je razkrila kar med nastopom na letošnjem Super Bowlu. Za Vogue je povedala, da si v prihodnosti želi še več otrok.

Sta “najboljša prijatelja, ki imata otroka”

A v vlogi starša ne uživa samo ona, temveč tudi njen izbranec, ki ga je označila za svojega najboljšega prijatelja, nato pa dodala, da sta “najboljša prijatelja, ki imata otroka.” Spregovorila je o prvih mesecih po rojstvu, kakšen vrtiljak čustev je doživljala, omenila pa je tudi o pomembni odgovornosti, ki jo nosi:

“Vzgoja temnopoltega moškega je ena najbolj odgovornih stvari v življenju. Ves čas se sprašuješ, v kakšno okolje uvajaš svojega otroka in ali bo res moral odraščati na takšnem planetu.”

Med drugim je razkrila, da jima je bilo sprva vseeno, kakšnega spola bo otrok, a je A$AP Rocky kasneje dal jasno vedeti, da si želi sina. “Spomnim se, kako sem boga prosila, da se mu želja uresniči,” je dejala.

Dotaknila se je tudi otroške mode in pojasnila, da ima tudi pri otroških oblačilih rada fluidnost, češ, da je to v modi “nekaj najboljšega”. “Oblačim ga v oblačila s potiskom cvetja, v rožnato in to imam rada.” Ob tem je dodala, da tudi sama zase že od nekdaj rada nakupuje na moškem oddelku.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close