Karleuša se tokrat primerja z Rihanno: “Ni prvič, da so pomembni in bogati za nami”

15. februar 2023

Karleuša se tokrat primerja z Rihanno: “Ni prvič, da so pomembni in bogati za nami”

15. februar 2023
Foto: Profimedia & Instagram

Jelena Karleuša se nemalokrat rada pohvali, kako tuje zvezdnice kopirajo njen stil. Tokrat je tega “obtožila” Rihanno.

Srbska zvezdnica Jelena Karleuša je že večkrat “namignila”, da svetovno znane zvezdnice posnemajo njen stil, pri čemer je bila vedno neposredna. Kopiranja je že večkrat obtožila Kim Kardashian in Lady Gaga, na njem spisku pa se je pred leti znašla tudi Rihanna.

In prav na barbadoško pevko se je spravila tudi zdaj.

Foto: Profimedia

Po njenem nastopu na Super Bowlu je objavila Instagram story, v katerem je namignila, da je Rihanna posnemala njeno scenografijo in dodala, da zdaj to več ni tako pomembno, češ, da je to “dokaz, da smo vedno pred njimi. Da če želimo, zmoremo. Da ne sledimo, temveč vodimo.”

Foto: Instagram

V nadaljevanju je zapisala, da “to ni prvič, ampak stoprvič, da so pomembni in bogati za nami,” ter dodala: “Če smo iz Srbije, še ne pomeni, da ne moremo narekovati pravil in moja želja s prihajajočim albumom je globalna prepoznavnost. Da dokažem, da lahko kljub temu, da prihajam iz male države, zatresem tla, tako kot pravimo v šovbiznisu.”

Nato je še razkrila, da so ji ljudje tekom kariere večkrat dejali, da bi morala iti čez lužo in peti v angleščini, saj da z delom v Srbiji in prepevanjem v maternem jeziku ne more postati svetovna zvezda. “Govorili so, da sanjam, se mučim, da sem nora. Smejali so se mi, a jaz nisem nikoli obupala.”

Zapis je zaključila z najavo novega albuma, ki ga bo zaznamovala številka 11, kar je njena “angelska številka”, ki jo spremlja “celo življenje”.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close