Trik, s katerim bo vaša pričeska vedno kot iz salona

18. avgust 2023

Trik, s katerim bo vaša pričeska vedno kot iz salona

18. avgust 2023
Foto: Instagram @emitaz

Prepričani smo, da si vsaka ženska vedno želi videz povzdignjenih, sveže opranih las, brez obiska frizerja. S točno določenim izdelkom je to mogoče.

Trik oziroma skrivnost se skriva v suhem šamponu, ki v trenutku osveži lase brez pranja. Vse, kar morate storiti, je, da ga nanesete predvsem na korenine las, nato rahlo podrgnete z brisačo in dobro razčešete, da odstranite bele sledi.

Foto: Instagram @aydahadi

Po suhem šamponu večina poseže šele tisti dan v tednu, ko je čas za dejansko pranje las, a v resnici so odlični tudi za dodajanje teksture, ko vaši lasje še ne potrebujejo umivanja. Z nanosom suhega šampona se bodo lasje namreč usedli na svoje mesto brez navideznega mastenja in lepljenja, s čimer boste dosegli naraven videz.

Foto: Pexels

V drogerijah boste našli raznoliko ponudbo suhih šamponov – od takšne za valovite, ravne, tanjše in debelejše lase, kot tudi takšne za svetle ali temne lase. Ko boste našli najustreznejšega zase, priporočamo, da ga imate vedno v svoji kopalnici, saj se bo izkazal za nepogrešljiv izdelek pri oblikovanju in negi las.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close