Kaja Flisar / 12. december 2023

Tukaj najdete darila za vso družino na enem mestu

Prazniki so čas veselja, ljubezni in obdarovanja. Ena najbolj prijetnih plati tega prazničnega časa je tradicija izmenjave daril z našimi najdražjimi.

A kljub temu je lahko iskanje popolnega darila za družinske člane in prijatelje zelo naporno. Kaj izbrati? Koliko denarja zapraviti? Jim bo všeč? Jim ne bo?

Da bi vam olajšali delo, smo se namesto vas odpravili v šoping in izbrali popolna darila za vaše najbližje. In kar je najbolje – čisto vse najdete na enem mestu, v trgovinah s. Oliver, s čemer vam bo prihranjene ogromno energije in časa.

Za mamo

Ker so v otroštvu ves čas skrbele za to, da smo dovolj oblečeni in nam je toplo, je zdaj čas, da jim vrnemo “uslugo”. Mami podarite krasen komplet šala in kape, ki jo bo grel v mrzlih zimskih dneh, ali pa se odločite za trendovske rokavice in torbico, s katero bo na vsakem koraku videti izredno šik.

Rokavice 40,99 eur
Šal 49,99 eur, kapa 29,99 eur
Torba 60,99 eur

Za očeta

Iskanje darila za očeta se vedno zdi misija nemogoče, a nič več. Že po kratkem sprehodu po trgovini s.Oliver smo našli kar nekaj odličnih opcij. Kaj pravite na eleganten pas, toplo kapo ali moderen šal? Prepričani smo, da bo oče nad vašo izbiro navdušen.

Usnjeni pas 29,99 eur
Kapa iz mešanice volne in kašmirja 39,99 eur
Šal iz mešanice kašmirja 79,99 eur

Za brata

S puloverjem pozimi nikakor ne morete zgrešiti, zato je ta lahko super (in tudi zelo praktično) darilo za brata. Ima raje takšnega z okroglim ali V-izrezom? Rebrastega na zadrgo ali sproščeno jopico? Izbira modelov, materialov in barv je res velika, zato je poskrbljeno za čisto vsak okus.

Pulover na zadrgo 59,99 eur
Pulover 89,99 eur
Pulover 49,99 eur

Za prijateljico

Najboljši prijateljici ali sodelavki popestrite mrzle zimske dni z živahnim trakom in denarnico ali pa jo presenetite z mamljivim parfumom. Ima raje sadne, sladke ali sveže vonje? Izberite takšnega, ki ji bo pisan na kožo.

Parfum 27,99 eur
Trak 19,99 eur
Denarnica 35,99 eur

Za otroka

Ko ženska postane mama, raje kot zase, kupuje za svojega otroka. Se strinjate? No, otroški oddelek s.Oliver je raj za vse mamice! Nas je očarala prekrasna praznična kolekcija, z žametnimi oblekicami in  bleščečimi krilci za deklice ter puloverji z zimskimi motivi, elegantnimi srajcami in prikupnimi telovniki za dečke. Imajo tudi široko izbiro kap, šalov in rokavic, ki bodo vaše malčke greli med zimskimi vragolijami na snegu.

Pulover 29,99 eur
Obleka 39,99 eur
Kapa 19,99 eur

Zame

Seveda pa med nakupovanjem božičnih daril ne smete pozabiti niti nase. Prepričani smo, da si letos zaslužite eno prav posebno darilo. Zakaj to ne bi bila bleščeča obleka ali krilo, v katerem boste blesteli na božični večer? Če imate raje hlače, pa se odločite za bleščeč komplet s suknjičem, v katerem boste zvezda večera službene zabave.

Hlače 119,99 eur, suknjič 179,99 eur
Obleka 169,99 eur
Krilo 89,99 eur

Tako, zdaj je poskrbljeno za čisto vse. Predlagamo vam, da si pred obiskom trgovin pripravite seznam z idejami, saj tako ne boste iskali daril kar vsepovprek. Prav tako ne odlašajte z nakupi, ampak se v lov za božičnim darili odpravite čim prej, da bo izbira še velika. Srečno!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close