Uradno je: Henry Cavill se vrača v vlogi Supermana!

26. oktober 2022

Uradno je: Henry Cavill se vrača v vlogi Supermana!

26. oktober 2022
Foto: Profimedia

Za vse ljubitelje DC vesolja in vse ljubiteljice Henryja Cavilla imamo veselo novico: Cavill je javno napovedal svojo vrnitev v vlogi Supermana.

Nazadnje smo Supermana na filmskih platnih videli v filmu Liga pravičnih leta 2021, minilo pa je že skoraj desetletje, odkar je imel Superman svoj film. Razlog, da imamo tako radi Supermana, pa je Henry Cavill.

Igralec je zaslovel z vlogo DC-jevega superjunaka, v zadnjem času pa smo ga videli v številnih drugih projektih, zaradi katerih smo ga še bolj vzljubili.

Cavill je stopil v vlogo mističnega bojevnika Geralta, bolj znanega kot The Witcher, in nas osvojil z vlogo Sherlocka Holmesa v Netflixovem filmu Enola Holmes, katerega nadaljevanje bomo kmalu spremljali na omenjeni platformi.

Foto: Profimedia

Ne glede na to, kako odličen je bil Cavill v različnih filmskih projektih, pa še vedno pogrešamo njegovo ikonično modro obleko, rdeče ogrinjalo in črko S na sredini njegovih prsi. Govorice, da se bo igralec vrnil kot Superman, so končno dobile uradno potrditev.

Uradno vrnitev nam je razkril novi DC film Črni Adam. V prizoru po odjavni špici omenjenega filma se je namreč v vlogi Supermana na presenečenje vseh oboževalcev pojavil Henry Cavill.

Temu je sledila objava igralca na Instagramu, v kateri je zapisal: “Želel sem počakati do konca tedna, preden sem to objavil, ker sem vam vsem želel dati priložnost, da vidite Črnega Adama. Toda zdaj, ko vas je veliko, sem želel uradno povedati: vračam se kot Superman.”

Foto: Profimedia

Igralec je še zapisal, da je njegov nastop v filmu Črni Adam le majhen del tega, kar še prihaja. V preteklosti je bila franšiza o Supermanu prepredena z govoricami in različnimi špekulacijami, kjer so se oboževalci spraševali, ali se bo Cavill sploh kdaj vrnil v vesolje DC.

V zadnjih tednih je Dwayne Johnson, ki igra Črnega Adama, namignil, da bo prišlo do obračuna med njegovim antijunaškim likom in Cavillovim Supermanom.

Zdaj je končno uradno, na nas pa je, da potrpežljivo počakamo na prvo objavo novega, težko pričakovanega samostojnega filma o Supermanu, v katerem igra neponovljivi Henry Cavill.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close