V Ljubljano je končno prispela težko pričakovana kolekcija Mugler H&M

11. maj 2023

V Ljubljano je končno prispela težko pričakovana kolekcija Mugler H&M

11. maj 2023
Foto: Žiga Intihar

Danes je H&M predstavil težko pričakovano kolekcijo v sodelovanju s francosko modno hišo Mugler.

H&M je konec februarja napovedal oblikovalsko sodelovanje z modno hišo Mugler, kar so pred kratkim proslavili s spektakularnimi šovi po vsem svetu, med drugim tudi v Berlinu, kjer je bil tudi Style.Over.Net.

Zdaj pa je težko pričakovana kolekcija končno prispela v H&M trgovine po svetu, med drugim tudi v Ljubljano, natančneje v prodajalno na Čopovi ulici.

Kolekcija je značilna za znamko Mugler, saj je vsak kos prežet z neustavljivo Muglerjevo energijo: igriv, mladosten, prilegajoč se telesu in kot kompliment identiteti vsakega posameznika.

Foto: Žiga Intihar

Za ženska oblačila so značilna Muglerjeva prevelika ramena in oprijet pas, moški kosi pa vključujejo vrsto usnjenih stilov, vključno s hlačami, suknjiči in trenčkotom z graviranimi gumbi. Izbor denima vključuje telirano jakno s poudarjenimi rameni za čudovito silhueto.

Kolekcija vključuje vrsto spolno nevtralnih modnih dodatkov, vključno s prosojnimi rokavicami in nogavicami, torbami, šali, srebrnimi in zlatimi verižicami za telo ter uhani in ogrlicami različnih dimenzij in oblik, od solzic do ikonične Muglerjeve zvezde.

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar

Kolekcija, ki je nastala pod vodstvom kreativnega direktorja Muglerja Caseyja Cadwalladerja, vsebuje edinstven in živahen duh znamke in lani preminulega ikoničnega oblikovalca Thierryja Muglera

Gaja Prestor (Foto: Žiga Intihar)
Mia Guček (Foto: Žiga Intihar)

Kose so si med prvimi ogledale tudi naše ambasadorke Hannah Mancini, Gaja Prestor in Mia Guček.

Hannah Mancini (Foto: Žiga Intihar)

Kolekcija Mugler H&M je od danes, 11. maja, na voljo v Ljubljani, v prodajalni na Čopovi ulici in na spletu.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close