Kaja Flisar / 06. maj 2024

V modo se vračajo dolgo pozabljena mini krila iz jeansa!

Jeans je najbolj zaželen material te pomladi. Skorajda ni kosa oblačila, v katerem se ne bi pojavil, niti trgovine, ki je ne bi preplavil. In iskreno, nimamo nič proti.

Obožujemo jeans kose, saj lahko k njim kombiniramo praktično karkoli, pa smo videti odlično! Po jeans jaknah, kombinezonih in oblekah, so zdaj na vrsti še krila, ki jih bomo to pomlad nosile v mini verziji in na ogled postavile svoje noge.

Foto: Instagram @andelica7

Kako kombinirati mini krilo iz jeansa? To je morda eno najtežjih vprašanj, še posebej, če niste velika ljubiteljica ‘minic’. Vendar je odgovor več kot preprost. Naj vas navdihnejo balkanska ‘it’ dekleta, ki dokazujejo, da je ta kos zelo enostaven za nošenje.

Jeans krilo lahko kombinirate s trendovsko svetlo modro srajco ali pa se odločite za bolj ‘uradno’ verzijo in si čez ramena ogrnete oversized suknjič. Kar se tiče obutve, boste najbolj šik v elegantnih sandalih, trendovskih balerinkah ali kul kavbojskih škornjih.

Foto: Instagram @ivanamiskovich

Ponudba mini kril iz jeansa je res ogromna, mi pa smo za vas izbrali pet modelov, ki so vredni nakupa. Kateri bo pristal v vaši omari?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close