Kaj morate vedeti pred prihodom težko pričakovane kolekcije Mugler H&M

09. maj 2023

Kaj morate vedeti pred prihodom težko pričakovane kolekcije Mugler H&M

09. maj 2023
Foto: Mugler H&M

Ta četrtek, 11. maja bo v izbrane prodajalne po Sloveniji prišla kolekcija Mugler H&M.

H&M je konec februarja napovedal oblikovalsko sodelovanje z modno hišo Mugler, kar so pred kratkim proslavili s spektakularnimi šovi po vsem svetu, med drugim tudi v Berlinu, kjer je bil tudi Style.Over.Net.

Zdaj pa je končno napočil čas, da kolekcija Mugler H&M pride do oboževalcev vrhunskih sodelovanj švedske znamke s svetovno priznanimi oblikovalci.

Foto: Mugler H&M

To je vse, kar morate vedeti, če nočete zamuditi priložnosti priti do kosov, ki lahko postanejo celo zbirateljski:

  • Kosi bodo na voljo le v H&M prodajalni na Čopovi ulici v Ljubljani. V fizični trgovini bodo na voljo le določeni kosi, na spletu pa bo izbor ekskluzivnih kosov.
  • Kolekcija bo na spletu na voljo uro kasneje. Medtem ko boste na Čopovi lahko kupovali od 9. ure, bo kolekcija Mugler H&M na spletu na voljo od 10. ure dalje.
  • Če se odpravljate v fizično trgovino, pojdite že zjutraj. Kadar je H&M v preteklosti izdal kolekcijo v sodelovanju s cenjenim oblikovalcem, se je pred trgovino že ure prej nabrala velika množica ljudi, zato pričakujemo, da bo tako tudi tokrat.
  • Cene kosov se gibljejo od 25 do 350 evrov. Povprečna cena enega kosa bo 78 evrov.

Kolekcija, ki je nastala pod vodstvom kreativnega direktorja Muglerja Caseyja Cadwalladerja, vsebuje edinstven in živahen duh znamke in lani preminulega ikoničnega oblikovalca Thierryja Muglera. Vključuje tako moška kot ženska oblačila, pri čemer je v ospredju fluidni, transformacijski stil, ki je vedno temelj Muglerjevega etosa.

Foto: Mugler H&M
Foto: Mugler H&M
Foto: Mugler H&M

V ta namen sta Mugler in H&M izdala svojo različico plesne uspešnice Music Sounds Better With You skupine Stardust iz leta 1998, ki je nastala posebej ob tej kolekciji. Izbira pesmi se navezuje na občutek skupnosti, ki danes opredeljuje Cadwalladerjevo vizijo za Muglerja.

H&M že skoraj dve desetletji globalnemu občinstvu ponuja priložnost, da si lasti posebne kose zgodovine vrhunskih oblikovalcev, ki so vedno v trenutku razgrabljeni. Med drugimi so se pod njihove zvezdniške kolekcije podpisali oblikovalci Alber Elbaz za znamko Lanvin, Sonia Rykiel, Stella McCartney, Karl Lagerfeld, Isabel Marant ter nazadnje Simone Rocha.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close