Lizzo iskreno: "Vem, da sem debela, to me ne moti. Rada sem debela."

30. avgust 2022

Lizzo iskreno: "Vem, da sem debela, to me ne moti. Rada sem debela."

30. avgust 2022
Foto: Profimedia

Vse bolj priljubljena pevka je odkrito spregovorila o svojem uspehu, pa tudi o svoji teži, ki je velikokrat glavna tema v medijih in družbenih omrežjih.

Lizzo se je za revijo People razgovorila o svojem telesu, o katerem ima marsikdo svoje mnenje, sama pa pravi, da misli, da ima res seksi telo. “Sem telesna ikona in to sprejemam vsak dan bolj in bolj.” Ob tem je razložila, da nima nikakršnih težav govori o svojem telesu, da pa se zaveda, da morda ne predstavlja lepotnega ideala vsakemu.

“Stopam v svojo samozavest in svojo moč, da ustvarim lastni lepotni standard. In nekega dne bo to samo standard,” je dodala.

Ob vsem tem pa si ne zatiska oči pred resnico in brez dlake na jeziku priznava: “Vem, da sem debela, to me ne moti. Rada sem debela, sem lepa in zdrava. Gremo lahko zdaj naprej?”

Foto: Profimedia

“Zaslužim si pozornost, sem nadarjena, mlada in vroča”

Enako močno kot njena postava pa govori tudi njena glasba.

Rojena kot Melissa Viviane Jefferson je kot umetnica sprva začela uporabljati vzdevek Lissa, potem pa je dva S-ja spremenila v dva Z-ja, po navdihu Jay-Z-ja. Zdaj jo cel svet pozna kot Lizzo, čeprav sprva ni verjela, da ji bo uspelo.

“Nisem si mislila, da bom prišla tako daleč. Nisem si mislila, da bom milijonarka ali seks simbol. Nisem si predstavljala, da bom na naslovnici revije People, a sem.”

Lizzo na Instagramu brez sramu pozira tudi v spodnjem perilu in kopalkah. (Foto: Profimedia)

Prvo pesem Truth Hurts je izdala leta 2017, a sta bili potrebni še dve leti, da je doživela preboj. To ji je najprej uspelo s skladbo Juice, šele nato s Truth Hurts. Odslej je osvojila že tri grammyje in na milijone oboževalcev. “Zaslužim si pozornost. Sem nadarjena, mlada in vroča. In veste kaj? Za to sem trdo delala.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close