Lizzo na rdečo preprogo v vreči za smeti?

29. avgust 2022

Lizzo na rdečo preprogo v vreči za smeti?

29. avgust 2022
Foto: Profimedia

Pevka Lizzo je deležna kritik na račun svoje obleke, s katero se je pojavila na podelitvi glasbenih nagrad.

Najbolj vroča glasbena imena so se sinoči zbrala v New Yerseyu, kjer je potekala podelitev nagrad MTV Video Music Awards. Večer je bil v znamenju razkazovanja gole kože in zaničevanja modnih pravil.

Vse oči so bile uprte v rdečo preprogo, kjer smo bili priča nadvse osupljivim in tudi pretirano drznim kreacijam. Največ pozornosti je vsekakor vzbudila pevka Lizzo, ki je s svojo nenavadno kreacijo znamke Jean Paul Gaultier nekatere spominjala na ogromno vrečo za smeti, druge pa na zlobno čarovnico Ursulo iz Male morske deklice.

Lizzo (Foto: Profimedia)

V središču pozornosti je bil tudi Lil Nas X, ki zna s svojo modno opravo vedno šokirati. Nadel si je ogromno pernato pokrivalo znamke Harris Reed in mu dodal ujemajoče pernato krilo, narejeno iz obročev.

Lil Nas X (Foto: Profimedia)

Brazilska zvezdnica Anitta je na rdeči preprogi dobesedno razgalila svoje srce, oblečena v osupljivo škrlatno kreacijo Schiaparelli Haute Couture.

Anitta (Foto: Profimedia)

Italijanski rokerji Måneskin so v ujemajočih črnih Guccijevih kreacijah na rdečo preprogo prinesli glamurozen rokerski blišč, med njihovim nastopom pa doživeli manjši modni spodrsljaj.

Basistki se je namreč med igranjem po nesreči slekel top, zaradi česar je bila nekaj sekund kazala svoje gole prsi, MTV pa je “sporne” kadre naknadno nadomestil s kadri sedežev in s tem razjezil njihove oboževalce. “Nicky Minaj lahko na odru simulira samozadovoljevanje, Victoria de Angelism pa ne more pokazati pokrite bradavice? Resno, MTV?!” so se glasili njihovi komentarji na Twitterju.

Måneskin (Foto: Profimedia)

Nicki Minaj, ki je domov odnesla nagrado za življenjske dosežke in najboljšo hip-hop skladbo, se je za ta večer preobrazila v barbiko.

Oblekla je rožnato obleko s holografskimi dragulji na zgornjem delu in visokim razporkom. Outfit je dopolnila še z rožnatimi lasmi in dolgimi pink nohti in marsikoga spominjala na Jessico Rabbit.

Nicki Minaj (Foto: Profimedia)

Manekenka in mati treh otrok Ashley Graham se je po rdeči preprogi sprehodila v zanimivi črni obleki z izrezi in s srebrnimi zaponkami, ki je razkrivala njene nosečniške strije. “Vse bom pokazala,” je brez sramu povedala zvezdnica, ki se že od nekdaj bori proti stereotipom, povezanim z ženskim telesom.

Ashley Graham (Foto: Profimedia)

Videli smo tudi kar nekaj bizarnih oprav, ki pričajo o tem, da so (kvazi) zvezdniki v Hollywoodu pripravljeni narediti vse za pet minut slave. Igralka Peppermint je to dosegla z usnjeno oblekico, vijoličnimi lasmi in grotesknim pačenjem.

Peppermint (Foto: Profimedia)

Komaj15-letna zvezda Nickelodeona That Girl Lay Lay se je od glave do pet odela v Diorjeve logotipe in bila s predolgimi nohti in preštevilnim nakitom vsekakor neprimerno napravljena za svoja leta.

That Girl Lay Lay (Foto: Profimedia)

Z bizarnimi outfiti niso zaostajali niti moški. Oprava španskega pevca Ryana Castra je spominjala na kombinezon za deskanje po snegu.

Ryan Castro (Foto: Profimedia)

Zimo očitno težko pričakuje tudi raper Toosii, ki si je čez obraz nadel volneno masko in k usnjeni zeleni opravi nadel rokavice. Nas prav zanima, od kje mu takšen čudaški modni navdih?!

Toosii (Foto: Profimedia)

Na srečo še vedno obstajajo zvezdnice, ki se uspešno upirajo trendu bizarnosti in na rdeči preprogi raje navdušijo s klasično eleganco in glamurjem. To je vsekakor uspelo Taylor Swift v bleščeči obleki Oscarja de la Rente, ki je ta večer domov odnesla najprestižnejšo nagrado za najboljši video in med svojih zahvalnim govorom napovedala izid novega albuma.

“Zdelo se mi je, da je to primeren trenutek, da napovem svoj novi album, ki bo izšel 21. oktobra,” je povedala in dodala, da bo več povedala opolnoči, s čemer se je navezovala na naslov albuma – poimenovala ga je “Midnights”.

Taylor Swift (Foto: Profimedia)

Zelo elegantna je bila tudi priljubljena španska pevka in raperka Becky G. Oprijeta, s tarokom navdahnjena obleka Zuhair Murad Couture je bila kot ustvarjena zanjo in njene seksi obline.

Becky G (Foto: Profimedia)

Na rdeči preprogi nikoli ne razočara niti Sofia Carson. Osupnila je v čudoviti črni obleki s srčkastim izrezom in preveliko kapuco, ki jo je oblikovala Carolina Herrera. Mlada igralka z vsako rdečo preprogo znova dokaže, da je prava modna kraljica.

V preteklosti je že razkrila, da ima moda veliko vlogo v njeni glasbeni karieri, zato je vedno urejena od nog do glave. “Navadno padam na bolj klasične kose. Vedno sem zelo oboževala brezčasno modo, obožujem modni ikoni Audrey Hepburn in Grace Kelly — lepi in klasični,” je povedala v nekem intervjuju.

Sofia Carson (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close