To so bile najbolje oblečene zvezdnice na podelitvi MTV-jevih nagrad

06. junij 2022

To so bile najbolje oblečene zvezdnice na podelitvi MTV-jevih nagrad

06. junij 2022
Vanessa Hudgens (Foto: Profimedia)

Vanessa Hudgens je očarala v lahkotni, pariško modri obleki, Jennifer Lopez pa razočarala s težko črnino in usnjem.

Sinoči je v Los Angelesu potekala podelitev MTV-jevih nagrad za najboljše filme in televizijske serije. Največ nagrad sta domov odnesla film Spider-Man: No Way Home in serija Evforija, slavila pa sta tudi njuna glavna igralca Tom Holland in Zendaya, mlada zvezdnika, ki sta par v zasebnem življenju.

Posebna nagrada je pripadla Jennifer Lopez, ki je domov odnesla “zlato pokovko” za najboljšo pesem in najboljšo izvajalko generacije ter v zahvalnem govoru nekaj besed namenila tudi svojemu zaročencu Benu Afflecu, ki je ta večer ostal doma. “Kmalu pridem na večerjo,” se je pošalila.

Foto: Profimedia

Na sončen dan odeta v črnino

52-letna igralka je po rdeči preprogi zakorakala v drzni črni obleki znamke Mônot z usnjenim steznikom na zadrgo, izrezi na bokih in krilom, ki je tesno objemalo njene obline.

Videz je dopolnila z minimalističnim srebrnim nakitom in črno torbico, mi pa si želimo, da bi na tak sončen dan raje oblekla kakšno barvito kreacijo in namesto usnja izbrala lažje materiale.

Foto: Profimedia

Recimo tako, kot je to storila Paris Hilton. Fotografom je pozirala v dolgi, sinje modri obleki, ki se je lepo skladala z njenimi blond lasmi. Outfitu je dodala še salonarje v isti barvi in diamanten nakit, seveda pa niso smele manjkati niti njene prepoznavne “kolesarske rokavice”, za katere ji svetujemo, da jih naslednjič raje pusti doma.

Foto: Profimedia

Nagrado za najbolje oblečeno zvezdnico večera podeljujemo Vanessi Hudgens, eni od voditeljev prireditve, ki je očarala s kratko, pariško modro obleko z dolgo vlečko. Ta je na rdeči preprogi lahkotno plapolala v vetru in poskrbela za izvrstne fotografije. Obleka je bila ravno prav elegantna in ravno prav igriva, igralka pa ji je z zapeljivim nasmeškom dodala še kanček igrivosti.

Foto: Profimedia

Kako združiti prefinjenost in seksapil je pokazala tudi Sofia Carson, ki s svojimi modnimi izbirami nikoli ne razočara. Blestela je v domiselni črtasti obleki z izrezom, ki jo je dopolnila s srebrnimi salonarji in gladko urejeno frizuro. Čista desetka!

Foto: Profimedia

Morda bila lahko malo svojega smisla za modo posodila naslednjim zvezdnicam, ki so s svojimi opravami popolnoma razočarale. Zastarani modeli, neokusni izrezi in preveč gole kože so recept za modno polomijo. Le kaj so razmišljale?

Oglejte si izbor najslabše oblečenih zvezdnic in se naučite, kako se za takšno prireditev NI primerno obleči.

Tefi Pessoa (Foto: Profimedia)
Sher Suarez (Foto: Profimedia)
Chasity Saunders (Foto: Profimedia)
Ariana Madix (Foto: Profimedia)
Sandra Lee (Foto: Profimedia)
Sydney Sweeney (Foto: Profimedia)
Ally Lewber (Foto: Profimedia)
Farrah Brittany Aldjufri (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close