Heidi Klum osupnila v kratki, razgaljeni oblekici

10. junij 2022

Heidi Klum osupnila v kratki, razgaljeni oblekici

10. junij 2022
Foto: Profimeda

49-letna supermanekenka zelo dobro skriva svoja leta. Tokrat je navdušila z bleščečo oblekico, s katero je zasenčila njene mlajše zvezdniške kolegice.

Prestižna modna hiša Dolce & Gabbana je sinoči priredila slavnostno večerjo, na katero so bili povabljeni samo izbranci iz vrst slavnih zvezdnikov.

Dogodka se je udeležila Heidi Klum, ki je bila v kratki, bleščeči oblekici videti mlajša kot kdajkoli prej. Obleka je razkazovala njeno lepo izoblikovano telo in dolge noge, piko na i pa so opravi dodali elegantno valoviti lasje.

Heidi Klum (Foto: Profimedia)
Heidi Klum (Foto: Profimedia)

Svoje obline je na ogled postavila tudi nekdanja članica skupine Fifth Harmony, Normani Kordei. Odločila se je za kratko rjavo obleko z globokim dekoltejem, ki je komaj zakrivala njeno zadnjico.

Normani (Foto: Profimedia)

Med povabljenci slavnih modnih oblikovalcev je bila tudi 23-letna pevka Madisson Beer, ki je v seksi črni obleki z riskantnimi izrezi razkazovala precej gole kože, a kljub temu delovala zelo prefinjeno.

Madison Beer (Foto: Profimedia)

Tega ne moremo reči za Dojo Cat, ki je na večerjo prišla v ultra kratkem kičastem krilu in ujemajočih se škornjih ter kratkemu topu z bleščicami, ki je poudarjal njen dekolte. Drugič bi si od nje želeli malce več elegance.

Doja Cat (Foto: Profimedia)

Tudi raper Tyga bi lahko dvakrat premislil, preden si je oblekel temno zelene usnjene hlače, mavrično jakno in nekakšne pohodniške čevlje, ki se med seboj nikakor niso dopolnjevali.

Tyga (Foto: Profimedia)

Zvezdniški parček Ashlee Simpson in Evan Ross sta na dogodek prišla z roko v roki. Ashlee je oblekla enostaven črn kostim in mu dodala veliko torbo, njen mož pa je bil pri oblačenju veliko bolj kreativen. Pozornost sta pritegnila njegova razcefrana majica in vpadljive nogavice z napisi, outfitu pa je dodal še precej raznolikega nakita.

Morda smo tukaj vseeno na strani Ashlee, ki se je ta večer držala slogana “manj je več”.

Ashlee Simpson in Evan Ross (Foto: Profimedia)

S preprosto klasiko je želela očarati tudi Scout Willis, hči Brucea Willisa, ki pa na žalost ni izbrala najboljših kosov za kombiniranje. Svetlo modre hlače so v kombinaciji s temnejšim suknjičem in kratkim belim topom delovale precej dolgočasno in premalo uglajeno za tak slavnostni dogodek.

Scout Willis (Foto: Profimedia)

No, v drugo skrajnost pa je šla Christine Chui. Za večerjo je oblekla črno čipkasto obleko v prepoznavnem slogu Dolce & Gabbana ter k opravi dodala še enake rokavice in bleščečo srebrno torbico. Čisto preveč načičkano, če vprašate nas.

Christine Chiu (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close