Zakaj ženske padajo na poročene moške?

14. marec 2024

Zakaj ženske padajo na poročene moške?

14. marec 2024
Foto: Instagram @shepelevich

Zakaj ženske padajo na poročene moške?

14. marec 2024
Foto: Instagram @europajaro

Nekatere ženske nenehno izbirajo moške, ki so že skočili v zakonski jarem. Zakaj padajo nanje in kaj imajo poročeni moški, kar samski nimajo?

Strokovnjaki trdijo, da imajo poročeni moški ’tisto nekaj’, kar jih dela privlačne in mikavne za samske, ne nujno mlajše ženske.

Ne govorimo le o fizični privlačnosti, ampak o določenih karakteristikah, zaradi katerih se ženske, čeprav vedo, da to ni prav, pogosto znajdejo v objemu moških, ki so poročeni ali v resni zvezi z drugo osebo.

Foto: Unsplash

Ne bojijo se pokazati čustev

Ni lahko najti moškega, ki bo z vami tako odprt in iskren, da ne bi pokazal svojih pravih čustev. Ženske so velikokrat prepričane, da si zakonci ali dolgoletni partnerji med seboj stvari ne skrivajo, niti svojih čustev, kar se jim zdi še posebno privlačno. Navadno so to dozoreli, samozavestni moški, ki vedo kaj hočejo v življenju.

Pripravljeni so na resno zvezo

Samskim ženskam, ki so v iskanju resnega partnerja naletele na cel kup moških za eno noč, so poročeni moški privlačni prav zaradi dejstva, da so se pripravljeni vezati z ljubljeno osebo do konca svojega življenja. Vedo, da so sposobni skupnega življenja, vajeni so sobivati z žensko ter so ravno dovolj pozorni (in verjetno veliko bolj kot do žene, ker hočejo dokazati, da vas lahko ujamejo), da se vam prikupijo.

Foto: Instagram @your_passport

Sprejemajo odgovornost

Čeprav zakonska zveza ne pomeni nujno odgovornosti, so statistični podatki na strani moških, ki so izrekli usodni da. Mnoge raziskave so potrdile, da je večina poročenih moških zaposlenih in zelo odgovornih, saj je v ospredju družina. To seveda ne pomeni, da je njegovo početje odgovorno, ravno nasprotno. Čeprav obstajajo izjeme, je ta lastnost ženskam zelo privlačna.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close