Zdaj vemo, zakaj je Ben Affleck prodajal krofe

13. februar 2023

Zdaj vemo, zakaj je Ben Affleck prodajal krofe

13. februar 2023
Foto: Profimedia

Le kdo drug bi bolje predstavljal naš jedilnik, pravijo pri podjetju Dunkin’ Donuts.

Pri Dunkin’ Donuts se z igralcem zelo dobro razumejo, pravijo, Bena Afflecka pa paparaci pogosto ujamejo z njihovimi krofi v rokah. Igralec je bil zato odlična izbira za njihovo reklamo za Super Bowl. 

V reklami Affleck dela na drive-thru okencu, sprejema naročila in skupaj z oboževalci, ki ga prepoznajo, naredi nekaj selfijev. Po krofe in kave se pripelje tudi njegova žena Jennifer Lopez, ki se pošali: “A to počneš, ko rečeš, da boš delal cel dan?”

Pri Dunkin’ Donuts so sprva Afflecka prosili za snemanje v njihovi pisarni, kjer bi bilo vse zrežirano in izpeljano po scenariju, toda Affleck je predlagal, da improvizirajo s strankami, ki pridejo po kavo in krofe.

Njegovo producentsko podjetje je nato vse skupaj tudi posnelo. 

Foto: Profimedia

Pred predvajanjem reklame to nedeljo je podjetje že namignilo, da je Affleck pred tedni pomagal pri prodaji prav zaradi Super Bowl reklame. 

Foto: Profimedia

Pri podjetju so povedali tudi, da nekaterih prizorov niso mogli vključiti v reklamo ter jih bo mogoče videti na njihovih družbenih omrežjih, medtem ko je Affleck priznal, da so nekateri prebivalci Bostona s precej sočnimi besedami izrazili svoje nezadovoljstvo nad njegovo postrežbo, toda želi si, da podjetje pokaže tudi te prizore.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close