Znana slovenska vplivnica izdala svojo prvo pesem

10. januar 2024

Znana slovenska vplivnica izdala svojo prvo pesem

10. januar 2024
Foto: Youtube

Teja Jugovic, ki jo večina pozna pod imenom Coolmamacita, je izdala svojo prvo pesem z naslovom Moj Svet.

Teja je pesem posvetila svoji družini – možu Janiju ter hčerki Sii in sinu Inaju, v videospotu pa vidimo zbirko njihovih zasebnih posnetkov, ki prikazujejo družinsko srečo.

Ali to pomeni, da bo resno zaplavala v pevske vode? “Ne, vsi mi vemo, da jaz nisem pevka. Niti približno ne sežem do kolen nobenemu profesionalnemu pevcu,” razlaga Teja in doda, da je s pesmijo želela ljudem samo predati sporočilo. “Ta pesem je bila narejena zame, za mojo dušo, za mojo družino in za vse, ki se najdejo v njej.”

Avtor pesmi je Rok Lunaček iz skupine Flirrt. “Pogovarjala sva se o tem, katere stvari so mi pomembne in je na podlagi tega napisal to pesem. Jaz njega ne morem prehvaliti. On je tako dober človek, to je človek, ki ga iščeš,” je nad njim navdušena Teja.

Njen pevski prvenec je luč sveta ugledal včeraj na zasebni predstavitvi, kamor je povabila vse svoje najbližje ljudi. “Tako sem ponosna na to pesem in na vaše odzive, ko pišete, da čutite to pesem.” Ja, odzivi so res burni, večina njenih sledilcev njene pesmi in videospota ne more prehvaliti, najdejo pa se tudi takšni, ki so jo označili za “Maraayo z Aliexpressa”, se pravi ceneno različico našega znanega dua, ki ga sestavljata Marjetka Vovk in Aleš Vovk.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close