Znana zakonca že 31 let nista spala ločeno

12. julij 2023

Znana zakonca že 31 let nista spala ločeno

12. julij 2023
Foto: Profimedia

Znana zakonca že 31 let nista spala ločeno

12. julij 2023
Foto: Profimedia

Sarah Jessica Parker je razkrila, da z možem Matthewom Broderickom že več kot tri desetletja nista preživela niti ene noči ločeno.

Med nedavnim nastopom v oddaji The Howard Stern Show se je 58-letna igralka Sarah Jessica Parker spominjala, kako je imela s soprogom Matthewom Broderickom svoj prvi zmenek 8. marca 1992. Parkerjeva je pojasnila, da sta od takrat “skupaj”.

“Od takrat nisva preživela niti ene noči ločeno, z izjemo dela na snemanju,” je povedala Howardu Sternu. “Ali pa, ko je bila njegova mama nekaj časa bolna, zato je šel skrbet zanjo. Toda od tiste prve noči nisva bila nikoli ločena.”

Zvezdnica serije Seks v mestu je še povedala, da je “precej kmalu” v razmerju začutila, da je “zaljubljena” v Brodericka, in menila, da je “res neverjeten”.

Foto: Instagram @sarahjessicaparker

Ko jo je Stern vprašal, kaj ji pomeni ljubezen, se je Parkerjeva spomnila, kako je občudovala Brodericka, preden sta začela hoditi, in poudarila, da ji je bilo njegovo delo všeč. Pojasnila je, da je, ko sta se spoznala, ugotovila, da ji je “njegova osebnost zelo všeč,” nato pa je naštela nekaj najljubših lastnosti svojega partnerja.

“Je tako pameten, tako zabaven, všeč mi je njegova izbira prijateljev, to, kako je živel v New Yorku, kaj mu je bilo pomembno, kako je potoval po mestu,” je pojasnila. “Vedno je potoval naokoli s kolesom, s kolesom se vozi že od svojega 14. leta.”

Nadaljevala je: “Je zelo pameten in nadarjen. Poleg tega se mi je zdel tako lep, privlačen in očarljiv.”

Po besedah Parkerjeve sta bila z Broderickom “vzgojena na podoben način,” čeprav sta se njuni “življenji zelo razlikovali”. Nato je izpostavila še eno stvar, ki jima je bila skupna: želela sta si ustvariti družino v New Yorku.

Foto: Instagram @sarahjessicaparker

“Rada sem doma v New Yorku,” je dejala. “Želela sem si ustvariti življenje tukaj, on pa se je rodil in odraščal v West Villageu, dobesedno nikoli ni živel severno od 11. ulice.”

Broderick in Parkerjeva sta se poročila leta 1997, pet let po prvem zmenku. Nato sta dobila sina, 20-letnega Jamesa in hčerki dvojčici, 13-letni Tabitho in Marion.

Njen soprog pa je že prej govoril o svoji močni povezanosti z ženo. Med nastopom v oddaji Watch What Happens Live aprila 2022 je televizijski voditelj Andy Cohen vprašal Brodericka, kdaj je vedel, da je Parkerjeva “tista prava”.

V odgovoru je dejal: “Ko sem jo prvič srečal. Videl sem jo, ko je hodila po ulici, in pomislil, da je to to.”

Ko sta se spoznala, nista bila samska

V šovu s Howardom je Parkerjeva priznala, da ko sta se z Matthewom prvič spoznala, sta bila oba že v zvezi.

@howardsternshow How Sarah Jessica Parker Met Matthew Broderick (2023) #howardstern #SternShow #thehowardsternshow #howardsternshow #fyp #sarahjessicaparker #sjp ♬ original sound – The Howard Stern Show

“Oba sva se videvala z drugimi ljudmi, zato je bilo to nezakonito in sva se držala stran drug od drugega,” je pojasnila zvezdnica. “Razumela sva, da morava ravnati prav do drugih ljudi in se uradno raziti.”

Prejšnji mesec je Parkerjeva na Instagramu delila fotografijo zamaška za šampanjec, s katero je proslavila njuno 26. obletnico poroke.

Foto: Instagram @sarahjessicaparker

“Srečno 26. obletnico moj mož,” je zapisala v pripisu. “To je bilo res lepo praznovanje in res lepa steklenica šampanjca. In čudovit sprehod domov. Oh, koliko kilometrov sva prehodila skupaj. ljubim te. XOX, tvoja SJ.”

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close