Dua Lipa nadaljuje trend prosojne obleke brez modrčka

11. julij 2023

Dua Lipa nadaljuje trend prosojne obleke brez modrčka

11. julij 2023
Foto: Profimedia

Britanska pevka se je na premieri filma Barbie pojavila v prosojni bleščeči obleki, pod katero je nosila ujemajoče s kristalčki pokrite tangice.

Zasedba težko pričakovanega filma Barbie se te dni mudi na rdečih preprogah svetovnih premier. Medtem ko največ pozornosti seveda vzbuja naslovna junakinja Margot Robbie, pa jo je na dogodku v Los Angelesu nekoliko zasenčila pevka Dua Lipa. Ta je za film prispevala soundtrack Dance the Night, pripadla pa ji je tudi manjša vloga.

Priljubljena britanska pevka je na premiero namreč oblekla dolgo prosojno bleščečo obleko, pod katero pa ni nosila nič drugega kot ujemajoče s kristalčki pokrite tangice.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dua je tako sledila zgledu kolegice Rite Ora, ki se je pretekli teden na pariškem tednu mode pojavila v podobni kreaciji: v prosojni obleki brez modrčka.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lahko bi rekli, da je samozavestni trend prosojnih oblek brez modrčka lani začela igralka Florence Pugh, ki se je modne revije znamke Valentino v Rimu udeležila v prekrasni rožnati obleki iz tila.

Mlada igralka je bila vnaprej pripravljena na buren odziv in sporočila: “Takoj, ko sem oblekla to neverjetno obleko, sem vedela, da ni možnosti, da ne bi bila komentirana,” je zapisala na Instagramu in v nadaljevanu dodala, da se sprašuje, zakaj se moški tako bojijo prsi.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close