Je to najkrajša obleka na svetu?

19. junij 2023

Je to najkrajša obleka na svetu?

19. junij 2023
Foto: Profimedia

Hailey Bieber je proslavila prvo obletnico svoje znamke Rhode in bila ob tej priložnosti videti senzacionalno!

Svojo oblikovano in zagorelo postavo je razkazovala v mikroskopsko majhni roza obleki, posipani s kamenčki, ki je imela globok izrez in steznik, ki je poudarjal njen ozek pas. K njej je obula prozorne natikače z visoko peto in k opravi dodala še ujemajočo se torbico ter decenten nakit.

Seveda ni pozabila niti na rožnat mejkap, lase pa si je spela v elegantno figo. Nič čudnega, da so se za njo obračali celo varnostniki! “Je to najkrajša obleka na svetu!?” so se čudili uporabniki družbenih omrežji ter se v večini strinjali, da si takšno “minico” res lahko privošči samo Hailey.

Foto: Profimedia

Zvezdnica se je do potankosti urejena odpravila v newyorško restavracijo, kjer je potekalo praznovanje ob prvi obletnici lansiranja njene znamke za nego kože Rhode Skin.

Na praznovanju, ki sta se ga udeležili tudi Kendall Jenner in Emily Ratajkowski, se je zahvalila vsem, ki jo podpirajo na njeni poti ter goste pogostila s prestižno večerjo in izbrano pijačo.

Foto: Profimedia

Njena znamka sicer doživlja neverjetne uspehe, izdelki so po nekaj dneh od lansiranja že razprodani, mlada dekleta pa kar tekmujejo v tem, katera bo na svoji polički imela več njenih izdelkov.

Najnovejši med njimi je “glazing milk”, ceramidna esenca za obraz, ki obljublja takojšnjo hidracijo in sijoč videz kože. Znamka se je nedavno nazaj razširila še v Veliko Britanijo in Kanado, zvezdnica pa obljublja, da bodo njeni izdelki kmalu dostopni tudi v Evropi.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close