Kaj se dogaja z znamko Hailey Bieber?

17. marec 2023

Kaj se dogaja z znamko Hailey Bieber?

17. marec 2023
Foto: Rhode

Po tem ko je splet Hailey Bieber obtožil posnemanja Selene Gomez, sedaj udarjajo še po njeni znamki Rhode.

Hailey Bieber je bila v zadnjih letih največja avtoriteta na področju nege kože v očeh generacije Z. Vse, kar je objavila na Instagramu ali TikToku, je bilo v hipu razprodano, njeni profili pa so bili preplavljeni s povpraševanjem o izdelkih, ki jih uporablja, in tretmajih, ki jih izvaja.

Zato je bila zanjo odločitev imeti svojo linijo za nego kože logična in zelo donosna poteza. Hailey je lani junija predstavila znako Rhode s samo tremi izdelki – peptidnim serumom, peptidno nego ustnic in peptidno kremo.

Foto: Rhode

Pomp okoli lansiranja njene znamke je bil neverjeten. Mnogi uporabniki družbenih omrežjih so nestrpno čakali njene izdelke, in neverjetno je, kako sveto so bili prepričani v kvaliteto njenih izdelkov.

Sicer znamka sama po sebi ni slaba in tudi cene niso pretirano visoke. Najbolj priljubljen izdelek v liniji pa je Lip Treatment, ki je bil do pred kratkim nenehno razprodan in ljudje so nad njim res navdušeni. Kombinacija glosa, balzama in nege v enem naj bi ustnice nahranila in naredila gladke.

Vsaj tako je bilo do pred kratkim, dokler ni izšla ponovna zaloga. Ljudje pa sedaj že nekaj dni objavljajo videoposnetke na družbenih omrežjih, na katerih so njihove ustnice razpokane do ranic. Vsi so uporabili nego lubenice za ustnice, ki je povzročila alergijsko reakcijo.

@morganbarnes19 tell me I’m not the only one😭 I love Mrs. Bieber and Rhode but I’m in pain over this😢 @Hailey Bieber @rhode skin #fyp #rhodeskin #bieber ♬ original sound – Morgan Barnes

Poleg tega je sama tekstura tretmaja zrnata, medtem ko prejšnjih izdajah ni bilo tako. Ti videoposnetki so spodbudili druge uporabnike, da objavijo svoje izkušnje in večina jih je imela podobne težave.

@esi.skin Has this happened to anyone else with @rhode skin ?? #allergicreaction #rhodeskin #peptideliptreatment #rhodeliptreatment #rhodepeptideliptreatment #lipcareproducts #hyperpigmentation #darkspotsonface ♬ Anti-Hero – Taylor Swift

Na TikToku se je pojavila razlaga za alergijske reakcije – šlo naj bi za sestavino Theobroma grandiflorum. To je olje drevesa cupuacu, ki raste v brazilskem pragozdu. Čeprav je sestavina navedena na embalaži, ni označeno, da bi lahko povzročila reakcije pri ljudeh. Nekateri so se na to sestavino odzvali takoj, nekateri pa so opazili spremembe po dveh mesecih uporabe.

@sasloane sincerely my busted lips 😐 #rhodeskin #rhode #rhodeliptreatment #haileybieber ♬ original sound – S

A težave se niso pojavile le pri negi ustnic. Druge pritožbe se nanašajo na embalažo peptidnega seruma in te pritožbe prihajajo že mesece. Embalaža naj bi bila slaba, pumpica pa se po nekajkratni uporabi pokvari.

Običajno bi zapisali, da se takšne stvari dogajajo in da to ne pomeni nujno propada znamke, a po vsem, kar se je zgodilo Hailey v zadnjem mesecu, nismo več prepričani. Čeprav to nima nobene zveze s Seleno Gomez in tisto otroško dramo, ne smemo pozabiti, da tudi ta škandal prispeva k nezaupanju v znamko.

Za blagovno znamko ni nenavadno, da se zgodi kaj takega, vendar je čas za Rhode in Hailey Bieber res slab.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close