Zvezdnice za leto 2024 napovedale to lepotno spremembo

24. januar 2024

Zvezdnice za leto 2024 napovedale to lepotno spremembo

24. januar 2024
Foto: Profimedia

Zvezdnice za leto 2024 napovedale to lepotno spremembo

24. januar 2024
Foto: Profimedia

Več kot očitno se tudi zvezdnice januarja odločajo za nove spremembe v življenju, pa četudi so to le nove pričeske. Jennifer Lopez, Zendaya in Kylie Jenner so presenetile z novimi skoraj neprepoznavnimi videzi.

Četudi so nenehno na očeh javnosti in pod pritiskom zaradi svojih modnih in lepotnih odločitev, se nekatere zvezdnice ne bojijo eksperimentiranja in drznih sprememb. Zvezdnice najvišjega kova so tako napovedale, da je letos čas za velike spremembe in bolj drzne pričeske.

Na nedavnem tednu visoke mode v Parizu sta tako z novim videzom navdušili igralki Jennifer Lopez in Zendaya. Na modni reviji modne hiše Schiaparelli sta javnost in vse prisotne osupnili z dovršenim videzom, pri čemer sta veliko pozornosti poželi njuni novi pričeski.

Foto: Profimedia

Zvezdnica serije Evforija je nosila dolgo avantgardo črno obleko znamke Schiaparelli s tik nad zadnjico pritrjeno vlečko, ki je spominjala na konjski rep, in z vozlanimi svilenimi bodicami na rokavih in ramenih. Videz, za katerega je poskrbel njen dolgoletni stilist Law Roach, ki ji že več kot desetletje pomaga oblikovati ikonično modo, je dopolnila s povsem spremenjeno pričesko. Navdušila je z geometrijsko futurističnim kratkim frufrujem, ki je spominjal na stil pričesk iz Zvezdnih stez.

Dvomimo, da so to resnično njeni lasje in da je prepustila škarje frizerjem, je pa to bila vseeno genialna marketinška poteza, saj o njenem videzu zadnjih nekaj dni govori ves svet. Lasulje so tako po predlogu igralke ena od alternativ, če še niste popolnoma pripravljene na drzne spremembe.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Izkušenejša kolegica v filmskem svetu, Jennifer Lopez, je zbrala več poguma in svoje dolge lase skrajšala na trenutno popularen krajši paž. Do potankosti urejen videz, pod katerega se je prav tako podpisala hiša visoke mode Schiaparelli, je popolno nasprotje, česar smo bili pri igralki in pevki vajeni do sedaj Jennifer, ki bo v kratkem prestavila svoj biografski film, je svoj značilen romantični glamur zamenjala za mladosten in bolj drzen videz. Še najbolj je šokirala z izredno kratkim pažem mokrega videza, ki je zamenjal njene ikonične dolge kodre.

Foto: Profimedia

Še ena v vrsti zvezdnic, ki je te dni navdušila z novo podobo, pa je Kylie Jenner. Četudi je že večkrat v preteklosti dokazala, da se ne boji menjati barve in stila pričeske, pa je že zelo dolgo nismo videli s tako mladostno in drzno pričesko. Svoje lase je pobarvala v nežno pastelno roza barvo, zaradi česar pa je že požela kar nekaj kritik.

Najmlajša članica klana Kardashian je fotografijo svoje nove podobe delila na Instagramu in jo opremila z napisom “Se me še spomnite”, s čimer je spomnila na njena barvna eksperimentiranja v preteklosti. Glede na to, da je to njena edina fotografija pink obarvanih las, pa so oboževalci skeptični, ali se je Kylie v resnici pobarvala ali gre le za obdelano fotografijo, nemara celo fotografij izpred let.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close