Kylie Jenner priznala, da njena družina prispeva k toksičnim lepotnim standardom

03. maj 2023

Kylie Jenner priznala, da njena družina prispeva k toksičnim lepotnim standardom

03. maj 2023
Foto: Profimedia

V napovedniku za tretjo sezono šova The Kardashians je najmlajša članica slavnega klana dejala, da njena družina veliko prispeva k družbenim lepotnim standardom.

Najmlajša Kardashianka, 25-letna Kylie Jenner, je dejala, da se mora njena družina bolj zavedati tega, kako oblikuje lepotne standarde in kako s tem vpliva na mlade. “Vsi se moramo začeti bolj pogovarjati o lepotnih standardih, ki jih postavljamo,” je povedala v napovedniku. “Ne želim, da bi moja hči počela stvari, ki sem jih počela jaz.”

Jennerjeva je mama petletne hčerke Stormi in enoletnega sina Aira, ki si ju deli z raperjem Travisom Scottom.

Foto: Instagram @Kyliejenner

“Želela sem si, da se na svojem telesu nikoli ne bi ničesar dotaknila,” je dodala v napovedniku. Zvezdnica resničnostnih šovov je sicer že prej razkrila, da je v preteklosti uporabila polnila.

“Bila sem zelo negotova glede svojih ustnic, zato sem si povečala ustnice, in to je bila najboljša stvar, ki sem jo kdaj naredila,” je Kylie pred kratkim povedala v intervjuju za Homme Girls in tudi dodala, da ni tako ‘plastična’, kot mnogi mislijo.

Foto: Profimedia

Kasneje lahko v napovedniku vidimo tudi videti njeno starejšo polsestro Khloe Kardashian, ki je spregovorila o preplahu, ki ga je doživela ob sumu na kožnega raka. Slavni sestri so odstranili melanom, zaradi česar ima na obrazu vidne šive.

“Melanom je smrtonosen,” je dejala v izpovedi. “To je veliko bolj resno, kot sem pričakovala.” Khloe je pred tem oboževalcem pojasnila, da je z njo vse v redu, potem ko so jo februarja vprašali o obližu na licu.

Foto: Profimedia

“Pred nekaj meseci so mi z obraza odstranili tumor, zato to nosim zaradi celjenja in preprečevanja poslabšanja brazgotine. Vse je super in se odlično celi,” je pojasnila.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close