Kylie Jenner: Ljudje zmotno mislijo, da sem imela veliko operacij

25. april 2023

Kylie Jenner: Ljudje zmotno mislijo, da sem imela veliko operacij

25. april 2023
Foto: Instagram @hommegirls

Resničnostna zvezdnica je v novem intervjuju naslovila svoj izgled.

Kylie Jenner je pred kratkim dala intervju za portal Homme Girls, v katerem je med drugim spregovorila tudi o plastičnih operacijah in ob tem poudarila, da ni tako ‘plastična’ kot si ljudje mislijo.

“Ljudje imajo napačno predstavo o meni in zmotno mislijo, da sem imela na obrazu veliko plastičnih operacij in da sem neka negotova oseba, pa res nisem!”

Se je pa dotaknila še vedno zelo vroče teme: svojih ustnic. Priznala je, da obožuje polne ustnice in da si jih je vedno želela. “Med odraščanjem sem bila vedno najbolj samozavestna oseba v sobi. Bila sem dekle, ki je nastopala pred vsemi.”

Priznala je, da je bila vedno negotova le glede ustnic in da se je zato odločila za polnila. “In to je bila najboljša stvar, kar sem jo naredila. Ni mi žal. Ampak vedno sem se videla kot prikupno.”

V hčerki vidi svojo lepoto

Čeprav zdaj brez težav govori o polnilih in svoji negotovosti, pa ni bilo vedno tako. Leta 2015 je v epizodi Keeping Up with the Kardashians takrat 17-letna Kylie vidno v zadregi zanikala, da ima polnila.

Tri leta kasneje je sledilcem na družbenih omrežjih dejala, da se je znebila vseh polnil, že leto kasneje pa je za revijo Paper izjavila, da jih ponovno uporablja ter da je “oboževalka polnil”.

“Ljudje mislijo, da sem šla pod nož in popolnoma rekonstruirala svoj obraz, kar je popolnoma neresnično,” je dejala takrat in dodala: “Ljudje ne razumejo, kaj lahko v resnici naredijo dobra pričeska in ličila ter polnila.” Potrdila je: “To so polnila, tega ne zanikam.”

Kar se tiče lepote se je v intervjuju za Homme Girls navezala še na svojo hčerko Stormi, ki po njenih besedah izraža njeno naravno lepoto: “V hčerki in zdaj v sinu vidim svoje poteze. Veste, moja hčerka mi je zelo podobna. V njej vidim svojo lepoto in to mi je pomagalo, da se imam veliko raje.”

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close