Tako bi bile sestre Kardashian videti brez operacij

18. oktober 2022

Tako bi bile sestre Kardashian videti brez operacij

18. oktober 2022
Foto: Profimedia

Vas zanima, kakšna bi bila družina Kardashian brez plastičnih operacij? Zahvaljujoč umetni inteligenci smo dobili odgovor.

Najslavnejša družina na svetu je po zaslugi svojega resničnostnega šova (ali Kiminega domačega porno filma?) že desetletja v središču pozornosti. Sestre Kardashian z gledalci delijo najintimnejše trenutke svojega življenja, najmlajša Kylie Jenner pa je dobesedno odraščala pred kamerami v oddaji Keeping Up With the Kardashians.

Z vedno večjo slavo se je vedno bolj spreminjal tudi njihov videz. Slavni obrazi sester Kardashian so rezultat rednega botoksa in mnogih plastičnih operacij.

Le kako bi bile videti, če bi se starale naravno? Na TikToku je zaokrožil posnetek, ki ponuja odgovor:

@vandahoodlive Which Kardashian or Jenner do you think had the biggest transformation? @Rugged snake #kardashians #kyliejenner #plasticsurgery #vandahoodlive #ai ♬ original sound – VandahoodLive

Posnetek je objavila avstralska platforma Vandahood Live, ki je pri tem uporabila “tri različne programske opreme z umetno inteligenco in dve različni standardni grafični programski opremi”, da je sestre Kardashian prikazala brez lepotnih posegov.

25-letna Kylie, ki je zaslužila milijone s svojo kozmetično linijo in katere polne ustnice so njen zaščitni znak, ima v videu veliko bolj svež obraz in naravno tanjše ustnice.

Foto: TikTok

Tudi 38-letna Khloe bi bila brez lepotnih posegov videti precej drugače. Brez operacije nosu, ki ga je nedavno opisala kot popolnega, bi ta bil precej širši, drugačni bi bili tudi njena brada in ličnice.

Foto: TikTok

65-letna mama Kris, za katero je že več lepotnih posegov, od operacije nosu, do povečanja in kasneje zmanjšanja prsi, dviga vratu, itn., je v obeh različicah v videu videti precej podobno – verjetno zato, ker računalnik za obdelavo ni našel slike, na kateri bi bila povsem naravna.

Foto: TikTok

Minimalna razlika je tudi pri Kourtney, ki je brez operacij videti veliko bolj sveže in naravno. Zvezdnica trdi, da nikoli ni uporabljala polnil, si je pa pri 21. letih poveča prsi, kar še danes obžaluje.

Foto: TikTok

Kar zadeva 41-letno Kim, je v videu videti veliko bolj “zdelana”. Njen mejkap je močnejši, koža pa bolj svetleča in neenakomerna. Mama štirih otrok še danes zanika, da je kdaj imela plastično operacijo in vztraja, da je njen obraz rezultat “malce botoksa” in microneedlinga.

Je tudi glasna oboževalka postopka Morpheus8, ki vključuje prebadanje kože z napravo, zaradi česar se ta domnevno zaceli tako, da postane bolj napeta. Na Instagramu je nedavno razkrila, da se bo ta postopek kmalu uporabila za bolj napet trebuh.

Foto: TikTok

26-letna Kendall je edina, ki se na posnetku ne pojavi. Manekenka in model je vedno zanikala, da bi kdaj imela lepotno operacijo, čeprav njen spremenjen obraz govori drugo zgodbo.

Posnetek je hitro postal viralen, marsikdo pa se je obregnil ob tehniko in izbiro fotografij, ki jo je avstralska platforma uporabila za primerjavo obrazov. “Umetna inteligenca? Videti je le kot izrezek in nalepka stare fotografije iz leta 2007 na nov obraz,” so se razburjali v komentarjih.

A ustvarjalci viralnega videa pravijo, da so ga naredili zgolj za zabavo. “Zadeva ni tako resna, to smo storili iz radovednosti in zabave,” se zagovarjajo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close