Manekenka pokazala, da se lahko ‘goli trend’ nosi vsak dan

29. april 2023

Manekenka pokazala, da se lahko ‘goli trend’ nosi vsak dan

29. april 2023
Foto: Profimedia

Znana manekenka Emily Ratajkowski je svojim oboževalcem pokazala, da so prosojne obleke postale del njenega vsakdana.

Emily Ratajkowski je praktično postala predstavnica prozornih oblek. Ne glede na to, ali nosi popolnoma prosojno obleko na rdeči preprogi ali pa vsakodnevne majice, skozi katere kuka njeno spodnje perilo, so postale prosojne obleke stalnica v njeni garderobi.

Primer? Ta teden se je v New Yorku pojavila v prosojni rjavi majici z dolgimi rokavi in globokim V-izrezom. Pod prozornim topom je svoje prsi prekrila s komaj opaznim črnim modrčkom, ki se je ujemal z njenim usnjenim plaščem, spodaj pa je nosila črno-belo grafično krilo do kolen in visoke škornje kamelje barve.

Lase je imela spuščene, stilirane s sproščenim frufrujem, dopolnila pa jih je s srebrnimi uhani Jordan Road in pravokotnimi črnimi sončnimi očali.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Še najbolj pa je v oči bodlo dejstvo, da slavna manekenka pod krilom ni nosila spodnjih hlačk, kar je dala tudi jasno vedeti, ko si je me sprehajanjem krilo z roko vlekla še nižje.

A vse to nas pri Emily sploh ne preseneča več, saj je že večkrat pokazala, da se najbolje počuti, ko ima na sebi čim manj oblačil. V Instagram objavi je denimo pokazala, kako je videti njen outfit, ko se temperature v New Yorku začnejo dvigovati:

31-letna zvezdnica je pozirala v bikinkah lastne znamke kopalk, se razkazovala v parku in pred reko Hudson, pri tem pa srkala pijačo iz pločevinke.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close