Vrača se frufru iz 90. let, ki ga je navdihnila Pamela Anderson

26. april 2023

Vrača se frufru iz 90. let, ki ga je navdihnila Pamela Anderson

26. april 2023
Foto: Instagram

Tanek frufru odraža nekakšen rokenrol stil, ki se v današnji dobi odlično ujema s priljubljenim trendom na TikToku “rockstar girlfriend”.

Gre za enega od mnogih trendov 90. let, ki se eden za drugim vračajo v velikem slogu. Obdobje konca 90. in začetka 2000. let je bilo v znamenju vsega suhega (everything skinny) – od suhe postave, do tankih obrvi in ozkih kavbojk, pa tudi tankega frufruja.

Takrat ga je oboževala Pamela Anderson in ostale zvezdnice takrat priljubljene serije Baywatch, njihove pričeske pa smo skušali (bolj ali manj neuspešno) posnemati doma.

Foto: Profimedia

Kako torej danes oblikovati tanek frufru, brez da bi obiskali frizerja? Postopek na Instagramu pokaže lepotna gurujka Danielle Marcan.

Frufru najprej s prsti loči na tanke pramene, nato pa vsakega posebej z ravnalcem za lase zasuka navznoter. Na prste si nato poškropi malo utrjevalca za lase in z njimi potegne skozi vsak pramen, da ga postavi na svoje mesto. Rezultat je tanek frufru, ki bi ji ga zavidala celo Pamela.

Glede na to, s kakšno lahkoto ga je ustvarila, smo prepričani, da lahko s pravimi izdelki in malo potrpljenja uspe tudi nam.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close