85-letna igralka: "Zveze je konec, ko začnem sanjariti o njegovem pogrebu"

12. maj 2023

85-letna igralka: "Zveze je konec, ko začnem sanjariti o njegovem pogrebu"

12. maj 2023
Foto: Profimedia

Igralka Jane Fonda tudi pri visoki starosti ohranja mladosten videz in življenjsko energijo. 

Jane Fonda je šest desetletij predstavljala seksualno, politično in fitnes revolucijo, v tem času pa je doživela marsikaj. Petkrat je bila aretirana na protestih o klimatskih spremembah, trikrat je bila poročena, toda tradicionalne poročne obleke ni nikoli oblekla, pa tudi na nobeni dekliščini še ni bila.

Poročno obleko je prvič oblekla v prihajajočem filmu Klub zadovoljnih žena: Naslednje poglavje, ki ga je nedavno snemala v Italiji, tam pa je doživela tudi svojo prvo dekliščino. 

Od svojega tretjega moža Teda Turnerja se je ločila leta 2001 po desetih letih zakona. Pravi, da nima interesa za ponovno poroko. “Nikoli si nisem rekla ‘Nikoli več ne storim tega’. Kar sem rekla, je: ‘Nisem preveč dobra v tem’.” Prav tako je povedala, da je po ločitvi sicer imela partnerje, toda z njimi se nikoli ni želela poročiti. Še več, razkrila je, da je vedela, da je zvezi pretekel rok trajanja, ko je začela sanjariti o partnerjevem pogrebu. Zato je zdaj prepričana, da se ne želi več poročiti. “Veliko več lahko naredim, če sem sama,” pravi. 

Foto: Profimedia

85-letnica pravi, da je po dvajsetih letih težav z motnjami hranjenja ter z nedavnimi bitkami z nečimrnostjo in samosprejemanjem, ki so jo vodile do ponesrečenih liftingov obraza, končno zadovoljna v svoji koži. 

“Zdaj razumem, zakaj sem trpela za telesno dismorfijo in si lahko oprostim za to ter se veselim dejstva, da sem to prebolela. Pogledam se v ogledalo in si rečem: ‘Telo, ti si me spravilo skozi marsikaj. Z menoj si šlo skozi marsikaj in zdržalo, za kar se ti zahvaljujem. To je zdaj moj odnos.”

Jane Fonda

Na vprašanje, ali pogreša seks ali plastične operacije, igralka in aktivistka odgovarja, da ne pogreša ničesar. “Če pogrešam seks, imam predal poln vibratorjev,” pravi in dodaja, da v življenju nima nobene velike praznine, prav tako pa ne pogreša ničesar iz svoje mladosti. 

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close