10 manikur, ki so popolne za kratke nohte

24. julij 2023

10 manikur, ki so popolne za kratke nohte

24. julij 2023
Foto: Instagram

10 manikur, ki so popolne za kratke nohte

24. julij 2023
Foto: Instagram

Kdo pravi, da morajo biti nohti dolgi, umetni ali podaljšani? Sinonim za lepo manikuro ni dolžina in oblika nohtov, pač pa njihova urejenost.

Tudi če so vaši nohti kratki, so lahko videti zelo šik in predstavljajo enako “platno” za poslikavo kot dolgi, ne glede na to ali ste minimalist ali obožujete ekstravagantno manikuro.

Za vas smo izbrali 10 manikur, ki se odlično podajo na kratke nohte. Katere vam je najljubša?

Mlečni nohti z rožicami

Ko gre za okrasitev vaših nohtov, je cvetlični vzorec vedno dobra izbira. Te diskretne marjetice ob robovih nohta so kot ustvarjene za “čist” videz, še posebej v kombinaciji z mlečno barvo laka.

Foto: Instagram

Ombre v mavričnih barvah

Če se želite igrati z barvami na zabaven način, je ta mavrični ombré kot ustvarjen za to. Na vsakem nohtu sta s pomočjo gobice skrbno premešani dve barvi, ki ustvarita učinek ombre.

Foto: Instagram

Subtilne bleščice

Bleščice lahko popestrijo čisto vsako manikuro in še posebej poleti brez njih pač ne gre! Ne pretiravajte z nanosom, ampak jih nanesite samo ob rob nohta ter tako pričarajte ekstremno šik učinek.

Foto: Instagram

Prikupne lubenice

Lubenice niso le priljubljen poletni sadež, ampak tudi eden najbolj vročih trendov v manikuri. Poleg velike priljubljenosti je ta poseben dizajn popoln za kratke nohte, katerih naravna oblika na konici dobro spominja na lupino od lubenice.

Foto: Instagram

Abstraktna umetnost

Ta dizajn uporablja nohte kot slikarsko platno. Tukaj je ideja za igranje z barvami, potezami čopiča in celo z zlatimi lističi ali folijo. In ni napak, saj je vsak noht unikaten.

Foto: Instagram

Pika, pika, pičica

Črno-bele pike so že tradicionalen vzorec manikure, a poleti potrebujemo nekaj bolj drznega in barvitega. Na primer različni odtenki modre, ki spominjajo na morje in jato zlatih ribic, ki so raztresene po nohtih.

Foto: Instagram

Igrivi neonski vzorci

Če niste ljubitelji neonskih barv, jih lahko na nohte nanesete zelo subtilno v obliki zanimivih črt, vijug in vzorcev. Popolna manikura za na plažo!

Foto: Instagram

Žele iz črnega grozdja

Laki z učinkom želeja so kot nalašč za kratke nohte, saj ustvarijo subtilen, a zabaven učinek. Bodite kreativni in zmešajte lake za nohte v barvi jagodičja, za sočen in mamljiv videz. Za okras lahko dodate še srebrne bleščice.

Foto: Instagram

Obratna francoska manikura

Francoska manikura na kratkih nohtih vedno izgleda preprosto in … tako francosko. Če jo želite popestriti, poskusite z obrnjeno različico, ki poudari notranjo krivino nohta. Za ta vzorec izberite nude osnovo in bel lak za črto.

Foto: Instagram

Majhni srčki

Preprosta in sladka manikura – srčki vedno pričarajo zelo očarljiv vzorec. Ta nepravilen dizajn lahko ustvarite tudi z drugimi vzorci, kot so rožice, oblaki, smeški …

Foto: Instagram

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close