Oranžna Hermès manikura je naš nov najljubši trend

11. julij 2023

Oranžna Hermès manikura je naš nov najljubši trend

11. julij 2023
Foto: Instagram

Na spletu z vsakim letnim časom krožijo novi trendi manikur. To poletje mi gravitiramo bolj proti svetlim in oranžnim tonom na naših nohtih.

Zagotovo že veste, da ima Hermès svojo lepotno linijo šmink in lakov za nohte. Oranžna je prepoznavna barva hiše in logično je, da so takoj po lansiranju lepotne linije v kolekcijo lakov za nohte vključili tudi topel oranžen odtenek, ki je podoben njihovim škatlicam in torbicam.

Foto: Instagram @lacktraviata

Ta bogata oranžna je ena najboljših izbir za poletno manikuro, saj čudovito poudari zagorelo polt in ima pridih poletne elegance.

Foto: Hermes

Originalni lak Hermès vas bo stal 50 evrov, kar je za marsikoga precej drago, obstaja pa tudi veliko bolj sprejemljivih možnosti, pod katerimi se podpisujeta znani znamki Opi in Essie, ki sta zelo podobni (če ne enaki) odtenku hiše Hermes po imenu “Orange Boite“.

Foto: Instagram @opi
Foto: Instagram @opi

Essie ima zelo veliko izbiro oranžnih odtenkov, od globljih do breskvastih tonov, in njihovi laki stanejo le 10 evrov, Hermèsovemu pa je najbolj podoben odtenek Bearer of Rad News.

Opi je tudi ena izmed izjemno poznanih znamk lakov za nohte, ki jo lahko najdete v vsaki malce bolj založeni drogeriji. Njihovi laki stanejo 13 evrov, najboljši približek Hermès odtenku pa je odtenek Silicon Valley Girl.

Foto: Instagram @livwithbiv

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close