Igralka razkrila, zakaj njen slavni lik nikoli nima nalakiranih nohtov

28. junij 2023

Igralka razkrila, zakaj njen slavni lik nikoli nima nalakiranih nohtov

28. junij 2023
Foto: Profimedia

Čeprav je Sarah Jessica Parker kot Carrie Bradshaw vedno brezhibno urejena, pa tega ne moremo reči za njene roke. Na njih namreč nikoli ne opazimo laka z nohte in zdaj je razkrila, zakaj.

Sarah Jessica Parker je za revijo Glamour pojasnila, zakaj njen slavni lik Carrie Bradshaw v seriji Seks v mestu in zdaj v seriji In kot bi mignil … nikoli nima nalakiranih nohtov.

“Carrie je pisateljica, ki bi prvotno tipkala na pravi pisalni stroj,” je razložila in dodala, da bi se Carrie tipkanja učila v srednji šoli ter da bi postala “praktična pisateljica”.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ob tem je dodala, da je manikura za njen lik nepotrebna, ker bi bila “vedno neurejena in bi jo ovirala pri hitrem pisanju”. Verjeno ima Parkerjeva s tem v mislih daljše nohte, še vedno pa menimo, da bi si lahko nanesla vsaj kakšen lak za nohte v nevtralnih pastelnih odtenkih.

Foto: Profimedia

Temen lak za nohte presenetil celo ustvarjalca serije

No, a tudi za to je našla pojasnilo: ker je Carriejina oprava vedno zelo dodelana, bi moralo biti tako tudi z njenimi nohti, kar pa je zaradi snemanja nemogoče, je pojasnila Parkerjeva: “Ne snemamo po vrstnem redu, zato je praktično gledano ob tem težko usklajevati še barvo nohtov.”

Pa vendar bomo Carrie lahko v drugi sezoni serije In kot bi mignil … vseeno videli z obarvanimi nohti, celo v malce drznem temnejšem odtenku, kar je presenetilo tudi ustvarjalca serije, Michaela Patricka Kinga. “Mislil sem si, uau, nosi lak za nohte! In celo temen lak za nohte, kar je zanimivo in presenetljivo,” je dejal.

Druga sezona, ki bo štela osem epizod, je že na voljo na HBO Max.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close