Sarah Jessica Parker končno spregovorila o "sporu" s Kim Cattrall

05. julij 2022

Sarah Jessica Parker končno spregovorila o "sporu" s Kim Cattrall

05. julij 2022
Foto: Profimedia

“Še nihče ni na takšen način govoril o meni,” je zdaj o Kim Cattrall iskreno spregovorila Sarah Jessica Parker.

Kim Cattrall proti Sarah Jessici Parker.

Morda gre za enega najslavnejših sporov v zadnjem času, čeprav Sarah Jessica Parker pravi, da sploh ni nobenega spora, češ, da spor poteka v interakciji med dvema osebama. Sama pa se s Kim Cattrall ni nikoli prepirala, temveč je “ves čas govorila samo ena oseba,” je razložila v nedavnem podcastu revije The Hollywood Reporter.

To je prvič, da je Sarah Jessica direktno in javno naslovila govorice o tem, zakaj ne bodo posneli še tretjega filma Seks v mestu, ter zakaj Kim ni bila del nove serije In kot bi mignil …

Foto: Profimedia

Seks v mestu 3 odpadel zaradi Kim

“Zelo težko je govoriti o situaciji s Kim,” je začela in potrdila, da tretjega dela Seksa v mestu niso posneli zaradi nje. “Warner Bros. se ni strinjal z lokacijo sestanka, ki ga je predlagala, kar je na koncu privedlo do tega, da filma sploh nismo začeli razvijati, ker ga nismo hoteli posneti brez nje.”

“Smo bile (s Kristin Davis in Cynthio Nixon, op. p.) razočarane? Seveda, ampak tako pač je,” je dodala.

A vse skupaj se je zaostrilo, ko je začela Kim javno blatiti Sarah, češ, da bi lahko bila “prijaznejša” do nje na snemanju legendarne serije, skritizirala pa jo je tudi, ker ji je sožalje ob smrti brata izrekla javno, preko družbenih omrežij.

Sarah Jessica je ob tem priznala, da je bilo to boleče poslušati, saj se je “vedno trudila biti dostojna do vseh na snemanju”, ter pripomnila: “Še nihče ni na takšen način govoril o meni.”

Foto: Profimedia

K novi seriji je sploh niso povabili

Vse to je nato vodilo do tega, da je k novi seriji, nadaljevanju Seksa v mestu, In kot bi mignil …, sploh niso povabili.

“Nismo je povabili, ker je dala jasno vedeti, da to ni nekaj, s čimer bi še želela imeti opravka. Zato se tudi nam ni zdelo udobno, da bi jo povabili, niti nismo pomislili na to, da bi jo.”

Poudarila je, da pri tem ne gre za blatenje, temveč za učenje. “Če nekdo jasno govori o tem, da noče biti del nečesa, da noče več igrati določene vloge, ali biti del določene ekipe, potem okej. Te slišimo,” je še dejala.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close