Tako so v nadaljevanju Seksa v mestu razložili, kje je Samantha

10. december 2021

Tako so v nadaljevanju Seksa v mestu razložili, kje je Samantha

10. december 2021
Avtor: Profimedia

Kim Cattrall resda ni del novega nadaljevanja priljubljene serije Seks v mestu, a Samantha vsekakor je. No, vsaj delno.

Na HBO GO sta že na voljo prvi dve epizodi težko pričakovane serije In kot bi mignil (And Just Like That…), ki je nekakšno nadaljevanje legendarne serije Seks v mestu. V njem sicer ni pomembnega lika Samanthe Jones, saj Kim Cattrall, ki jo je upodabljala, ni želela biti del nove serije, a to še ne pomeni, da jo preostale tri prijateljice zdaj povsem ignorirajo.

To jasno nakažejo že v prvem delu, ko jih Bitsy Von Muffling (Julie Halston) povpraša po “četrtem mušketirju”. Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) in Charlotte (Kristin Davis) ji razložijo, da je “ni več med nami”, a hitro dodajo, da zdaj živi v Londonu.

Kasneje je občinstvu jasno, da so spor iz resničnega življenja nekako prenesli na serijo, saj Carrie v prvi epizodi pojasni, da Samanthe ni več potrebovala kot svojo publicistko, “na kar me je odpustila kot svojo prijateljico,” doda in še razloži, da jo je večkrat skušala priklicati, vendar neuspešno.

“Razumem, da je razburjena, vendar sem mislila, da sem zanjo več kot bankomat. Vedno sem mislila, da bomo me štiri prijateljice za vedno.”

Utrinki s premiere prvih dveh epizod:

Vse skupaj se zdi kot nekakšna potrditev, da Cattrallova v nadaljevanju res manjka zaradi nesoglasij s soigralkami. Lani je kot razlog, da ne bo del nove serije, navedla, da je poglavje svoje igralske kariere dokončno zaprla, čeprav je pred tem v medijih izrazila jasno nezadovoljstvo s Sarah Jessico Parker, s katero se menda nista razumeli že na snemanju serije Seks v mestu.

Pred slabima dvema letoma se je prepir preselil celo v medije, Kim pa je o tem brez dlake na jeziku govorila tudi na intervjujih.

Avtor: Profimedia

Že takoj veliko razočaranje za oboževalce (Pozor, spoiler!)

Sicer pa je bolj kot odsotnost Samanthe v prvi epizodi In kot bi mignil zabolela smrt enega najbolj priljubljenih likov, gospoda Živine (Chris Noth). Ta pod prho po vadbi na sobnem kolesu doživi srčni napad. Carrie ga najde, ko se vrne domov, nato pa ji umre v naročju. V drugi epizodi se tako odvija njegov pogreb.

Številni oboževalci serije so ob tem izrazili veliko ogorčenje in razočaranje, češ, da so se tako serija kot oba filma Seks v mestu ves čas vrteli okrog tega, če bo Živini in Carrie uspelo, a so mu nato pripisali takšen konec.

Sicer pa je na sporedu še osem epizod, nove bodo na HBO GO na voljo vsak četrtek.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close