Ustvarjalci Seksa v mestu razkrili, kaj so po smrti naredili s Stanfordom

08. december 2021

Ustvarjalci Seksa v mestu razkrili, kaj so po smrti naredili s Stanfordom

08. december 2021
Avtor: Profimedia

Priljubljeni igralec Willie Garson, ki je umrl septembra, je upodabljal priljubljeni lik v seriji Seks v mestu. Videli ga bomo tudi v novem nadaljevanju serije.

Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) in Charlotte (Kristin Davis), liki kultne serije Seks v mestu, se letos vračajo na male zaslone, in sicer v kratki seriji In kot bi mignil (And Just Like That…), ki bo imela deset delov. Pomemben del serije je bil tudi igralec Willie Garson, ki je upodabljal Stanforda in Carriejinega najboljšega prijatelja, a je žal zaradi raka umrl septembra letos, tik pred koncem snemanja serije.

Scenarist in izvršni producent Michael Patrick King je sedaj razkril, ali je Willie umrl tudi v seriji: “Nihče ni mrtev, nihče,” je za The New York Times povedal King in dodal, da tega niso vključili v zgodbo, ker “ne bi bilo šarmantno”.

Avtor: Profimedia

Za The Hollywood Reporter pa je King dodal, da je Williejeva smrt tudi za produkcijo pomenila velik udarec, saj so imeli z njegovim likom velike načrte. “Načrtovali smo celo popotovanje, ki ga nismo mogli izpeljati. Kar je naredil, pa je bilo fantastično,” je dejal.

A Willie in Sarah Jessica nista bila najboljša prijatelja le v seriji, temveč sta si bila zelo blizu tudi v resničnem življenju. Igralka je bila, ko je slišala, da je zvezdnik umrl, v takšnem šoku, da je potrebovala več dni, da se je na njegovo smrt lahko odzvala. “Bilo je neznosno. Včasih je tudi tišina izjava. O pomembnosti dogodka. O trpljenju. O velikosti izgube prijateljstva, ki je trajalo več kot 30 let …” je takrat zapisala za javnost.

Serija In kot bi mignil (And Just Like That…) na HBO GO premierno prihaja 9. decembra, ko bosta na voljo prvi dve epizodi. Nova epizoda bo nato na voljo vsak četrtek.

Članek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic

New Report

Close