Ena redkih: Sarah Jessica Parker pravi, da je staranje ne skrbi

02. februar 2023

Ena redkih: Sarah Jessica Parker pravi, da je staranje ne skrbi

02. februar 2023
Foto: Profimedia

Nekoč je bila modna ikona, danes pa je ikona naravnega staranja.

Sarah Jessica Parker je kot piš svežega zraka. V času, ko vsepovsod videvamo obraze, napolnjene s polnili, in ko ni več zvezdnice, ki za lepoto ne bi skrbela s pomočjo estetskega kirurga, je slavna igralka ena redkih, ki sprejema povsem naravno staranje.

Nekoč je bila kot njen slavni lik Carrie Bradshaw modna ikona, zdaj pa je kot kaže lepotna.

Foto: Profimedia

Pred kratkim je združila moči s francosko kozmetiko RoC in za francosko izdajo revije Vogue spregovorila o negi kože, lepoti in svojem pogledu na staranje. Tudi tokrat nas s svojim razmišljanjem ni razočarala.

“V resnici sploh ne razmišljam o svojih letih, to ni nekaj, kar bi me skrbelo,”

je odgovorila na vprašanje o staranju.

Je pa v isti sapi priznala, da ne ve, če gre pri tem za zanikanje, ali pa se preprosto noče soočiti z realnostjo: “Ne vidim smisla, da bi skušala ustaviti čas.”

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dodala je, da občasno seveda skrbi za svoj videz in za to, da je videti dobro, ko tako narekuje priložnost, pa vendar: “Ne morem veliko vplivati na to, kaj si ljudje mislijo o mojem izgledu.”

V intervjuju je spregovorila tudi o kritikah na račun svojih sivih las in gub, ki so v zadnjem času precej glasne. Pri tem jo moti predvsem to, da se moški v istih letih s takšnimi očitki sploh ne srečujejo. “Resnično ne morem biti oseba, kakršno drugi pričakujejo od mene,” je pojasnila.

Foto: Profimedia

Zvezdnica, ki je svetovno slavo dosegla s serijo Seks v mestu, bo marca dopolnila 58 let, a pravi, da je hvaležna za vse lekcije, ki se jih je naučila v 57 letih.

“Ne morem reči, da se počutim bolje v svojem telesu, saj sem včasih na snemanju lahko preživela dve uri, pa me kolena in stopala sploh niso bolela,” je razkrila. S tem je imela v mislih snemanja Seks v mestu, ki jih je večinoma preživela v vrtoglavo visokih petah.

“Toda v moji glavi se absolutno počutim 100 odstotkov bolje. Sčasoma nabereš vse te izkušnje, znanje in informacije, delaš napake in se učiš. Več ko se učiš, bolje znaš reagirati in se soočati z izzivi, težavami ali razočaranji,” je dodala.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close