11 najlepših jesenskih dišečih sveč za vaš dom

20. oktober 2023

11 najlepših jesenskih dišečih sveč za vaš dom

20. oktober 2023
Foto: Unsplash

11 najlepših jesenskih dišečih sveč za vaš dom

20. oktober 2023
Foto: Pexels

Nič ne zaznamuje jeseni bolje kot buče, kostanj in dišeče sveče. Odkrijte 11 jesenskih dišečih sveč, ki bodo v vašem domu ustvarile prijetno, toplo in romantično jesensko vzdušje.

Jesenski večeri pod toplo odejo in s knjigo v roki naj ne minejo brez čudovitega vonja prijetnih dišečih sveč, ki ustvarjajo hygge moment. Ne samo, da poskrbijo za čutno atmosfero in odišavijo stanovanje, ampak so odličen dekorativni element, ki se poda v vsak prostor. Izberite svoj najljubši jesenski vonj!

Ljubitelji klasičnega kremnega vonja vanilje boste navdušeni nad dišečo svečo Vanilla Oud znamke Reserved. Vonj dišeče sveče, ki je narejena iz sojinega voska, sestavljajo note tobaka, vanilje, medu, jantarja in sandalovine.

Foto: Reserved

Znamka premium dišav za dom Voluspa navdušuje z lesnim vonjem Suede Noir, ki ga sestavlja obilica čudovitih vonjav. Naj vas prevzame kombinacija semiša, lesa palo santo, pačulija, dimljene konoplje in tobaka ter mehke vanilje.

Foto: Instagram @rtsunlimitedsouthhadley

Cvetlice niso rezervirane zgolj za pomlad, še posebej ne čutna in bogata magnolija. Magnolija je glavna zvezda in edina sestavina dišeče sveče znamke Mango, ki obenem vsebuje okolju bolj prijazen rastlinski vosek.

Foto: Mango

Kolekcijo dišečih sveč francoske znamke D`Orsay sestavljajo številni razkošni vonji. Mi smo izbrali štiri, ki nam najbolj prikličejo jesensko vzdušje. Sveče so poimenovane po delu dneva, ki ga zaznamuje vonj. Naš favorit je vonj 13:30 Au même endroit, ki ga sestavljajo note sveže pokošene trave, sena in usnja.

Foto: Instagram @dorsayparis

Znamk H&M Home ima v svoji zbirki kar nekaj odličnih dišečih sveč. Nam je pozornost ukradla dišeča sveča Sandalwood z nežnimi lesnimi notami sandalovine, ki je ujeta v prelep moderni lonček s črnim grafičnim vzorcem.

Foto: H&M Home

Če obožujete sadnje vonje, se boste zaljubili v dišečo svečo English Peer & Freesia priznane britanske znamke Jo Malone. Navdih zanjo so s soncem obijani sadovnjaki sočnih hrušk. Čutna svežina pravkar dozorelega sadja je ovita v elegantne bele frezije.

Foto: Jo Malone

Odkrijte luksuzne dišeče sveče hrvaške znamke Moel. Sveče iz sojinega voska odlikujejo razkošne sestavine in prefinjen eleganten dizajn. Sveče so veganske in narejeno ročno, ne vsebujejo ftalatov, na voljo pa so v treh različnih velikostih.

Foto: Instagram @moel.official

Ena najbolj prepoznavnih ameriških znamk dišečih sveč Yankee Candle jesen slavi z vonjem Autumn Daydream. Preživite popoln jesenski dan z dišavnim sprehodom skozi drevored, obdan z vonjem nageljnovih žbic, sivke, balzamovca in evkaliptusovega lesa.

Foto: Instagram @yankeecandle_pl

Družinsko druženje ob toplem kaminu upodablja vonj Chimney znamke Zara Home. Zgornje note pričarajo vonj lesa z notami usnja in lesnimi akordi breze, za mehkobo poskrbijo note kašmirja in mahu, toplino pa zaobjamejo sledi cedre in mošusa, ki preplavita vaš dom z nepozabnim vonjem.

Foto: Zara Home

Na seznam najlepših dišečih sveč ne smete pozabiti uvrstiti luksuzno znamko Diptique. Tri jesenske vonje sestavljajo note kostanja in začimb tradicionalne bučne pite, leske in lešnika ter sadne note hrušk in jabolk.

Foto: Instagram @diptyque

Dišeča sveča Roselan znamke Ikea oddaja pomirjujoč in zemeljski vonj jantarja in vrtnic, ki ustvarja meditativno vzdušje Daljnega vzhoda. Posebnost sveče je nalepka, na katero napišete poljubno sporočilo ali posvetilo.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close