12 obveznih kosov perila, ki so primerni za vaše nebesno znamenje

13. december 2023

12 obveznih kosov perila, ki so primerni za vaše nebesno znamenje

13. december 2023
Foto: Instagram @gianna_bellucci

12 obveznih kosov perila, ki so primerni za vaše nebesno znamenje

13. december 2023
Foto: Instagram @gianna_bellucci

Nakupovanje spodnjega perila glede na nebesno znamenje? Zakaj pa ne!

Najti primerno spodnje perilo zna biti kar težka naloga, saj je to kos, ki lahko vpliva na naše počutje. Vsi imamo svoje osebne preference, kakšen stil in material spodnjega perila najraje nosimo. Kako zanimivo pa bi bilo, da se naslednjič, ko bomo kupovale spodnje perilo, ravnamo po astrologiji?

Spodaj poglejte, kakšen kos spodnjega perila je primeren za vaše nebesno znamenje.

Foto: Instagram @gianna_bellucci

Kozorog

Polikani kozorog je najbolj ambiciozno nebesno znamenje – vedno se boste podili proti zmagi. Oprijet bodi bo poskrbel, da bo vaša garderoba ostala gladka in sijoča, medtem ko jadrate med okrepčilnim kosilom, sestankom in večerjo s šefi.

Vodnar

Umirjen vodnar, ki je sproščen in vedno z nogami trdno na tleh. Ni čudno, da ste vsem najboljši prijatej. Modrček, podoben navadni majici, se bo odlično podal pod vaša sproščena oblačila, v katerih vedno zažigate. Za vas je najbolj primerna preprosta eleganca.

Ribi

Kot najbolj sanjavo nebesno znamenje, je riba podvržena udobju. Nihče ne zna lenariti tako kot vi! Udobje boste dosegle z mehkimi in nizko odrezanimi hipster hlačkami, v katerih boste imele občutek, da nikoli niste slekle svoje pižame.

Foto: Instagram @intimissimiofficial

Oven

Neodvisne in močne, so ovnice navzven izredno trpežne. A pod to žilavo zunanjostjo se skriva čudovito srce. Igrive fantovske hlačke bodo zelo primerne za vašo fantovsko stran, klasična čipka pa jim bo dodala kanček ženstvenosti.

Bik

Ste elegantni in pragmatični in obožujete raznolike kose oblačil, ki jih lahko kombinirate in mešate med seboj. Bodi je zmagovalec, saj lahko zraven oblečete tako kavbojke kot mini krilo.

Dvojčka

Ste nebesno znamenje, ki je najbolj družabno. Glede na to, da je pestrost glavna začimba vašega življenja (in garderobe), je nedrček brez naramnic odlična izbira.

Foto: Pexels

Rak

Nekateri menijo, da ste sramežljive, a vaša umirjenost vam doda skrivnosten pridih. Kot znamenje, ki rado poudari svoje prsi, bo globoko odrezan čipkast modrček poudaril vaše atribute.

Lev

Ste najbolj glamurozno nebesno znamenje in vedno najdete izgovor, da se lepo oblečete. Hlačke za oblikovanje vam bodo pomagale pri ohranjanju vaše seksi postave.

Devica

Device, ki imajo izredno prefinjen okus, obožujejo luksuzne stvari. A obenem si želijo biti tudi praktične. Čipkaste bikini hlačke vam bodo prinesle čudovite detajle, ki jih obožujete in obenem zadovoljile tudi vašo bolj občutljivo stran.

Foto: Instagram @gianna_bellucci

Tehtnica

Tehtnica živi za ljubezen in lepoto – ste ene izmed najbolj romantičnih znamenj. Navdušene boste nad simpatičnimi detajli, ki jih najdete na čipkasti majici, ki je več kot primerna za večerni zmenek.

Škorpijon

Škorpijoni so izredno čutna znamenja, a ker so skrivnostni, lahko to lastnost kar nekaj časa skrivajo. Igrajte se skrivalnice in si oblecite čipkast oprijet bodi, ki bo poudaril vaše atribute.

Strelec

Kot nebesno znamenje, ki vedno potuje naokoli, bo za vas najbolj primeren klasičen modrček v zanimivi barvi. S sabo ga lahko vzamete na eno izmed svojih potovanj, obenem pa bo poskrbel za dvig vaših prsi in vam dodal kanček nagajivosti in seksi pridiha.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close