3 horoskopska znamenja, ki nikoli ne jočejo – ste med njimi?

13. marec 2024

3 horoskopska znamenja, ki nikoli ne jočejo – ste med njimi?

13. marec 2024
Foto: Instagram @weworewhat

3 horoskopska znamenja, ki nikoli ne jočejo – ste med njimi?

13. marec 2024
Foto: Instagram @weworewhat

Mnogi ljudje svojih čustev pogosto ne pokažejo, a veliko več jih skriva žalost kot srečo.

Ne glede na to, ali gre za razhod, čustven video na družbenih omrežjih ali stresno obdobje v življenju, bodo nekatera horoskopska znamenja svojo žalost zadržala zase in skoraj nikoli jih ne bomo videli jokati.

Enostavno ne marajo (ali ne morejo) izkazovati svojih čustev na takšen način, solze pa so pri njih prava redkost. Zaradi tega ni nujno, da so manj čustveni, le bolj spretni pri skrivanju svojih resničnih čustev. Ko govorimo o horoskopskih znamenjih, ki redko jokajo, je ta lastnost največkrat povezana z vladajočim planetom in elementi.

Vodna znamenja po naravi bolj jokajo kot druga, medtem ko so ognjena znamenja bolj razdražljiva in čustvena, a zato se zemeljska in zračna znamenja na splošno ne smejo bati potočiti solze v nepričakovanih situacijah.

Foto: Instagram @valentinaferragni

Predstavljamo vam 3 horoskopska znamenja, ki skoraj nikoli ne jočejo.

Bik

Če imate v svoji astrološki karti povezavo z Bikom, obstaja velika verjetnost, da že mesece ali celo leta niste jokali. Ne glede na to, s kakšnimi težavami ste se soočili, nikoli nimate solznih oči. Seveda se počutite jezne, nervozne in brezvoljne, vendar to nikoli ni razlog za jok.

Biki so po naravi preveč ponosni, da bi pokazali ranljivost, in prav tako vidijo solze. So tudi zelo trmasti, zato bodo, če bodo želeli jokati, naredili nekaj, da bi to potrebo pomirili – šli bodo na sprehod, trenirali ali v miru poslušali glasbo.

Foto: Instagram @micablogerica

Vodnar

Vodnarji živijo v svojem malem svetu, kar pomeni, da je realnost zanje težje dosegljiva. Bolj verjetno je, da jim bodo prikupni videi namesto solz, privabili nasmeh na obraz.

Glede na to, da so zračno znamenje, so sami po sebi nekoliko bolj čustveno oddaljeni, kar pomeni, da na življenje gledajo bolj analitično in racionalno ter manj skozi čustva in občutke. Pri njih ni solz zaradi sreče ali nervoze, pojavijo se samo takrat, ko je žalost zares velika in logična.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Kozorog

Kozorog je še eno znamenje, ki bo le redko potočilo solzo, poleg tega pa je blizu vrha najmanj čustvenih znamenj zodiaka. Zemeljsko znamenje stoji zelo trdno z nogami na tleh in se vsega loteva praktično in racionalno, čustva pa nimajo mesta pri odločanju v njihovem življenju.

Kozorogi stresa in nervoze ne rešujejo z jokom, temveč z odgovori in rešitvami, ki jim bodo pomagale, da ta čustva izginejo, po naravi pa se zelo dobro znajdejo v težkih situacijah. Kozorog nima časa za solze, le za praktične rešitve.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close