3 koraki do popolnih rdečih ustnic

01. november 2023

3 koraki do popolnih rdečih ustnic

01. november 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

3 koraki do popolnih rdečih ustnic

01. november 2023
Foto: Spotlight/Launchmetrics

Pomembno je, da korakom sledite točno po takem vrstnem redu, kot je predstavljeno v članku.

Čeprav se zdi zelo preprosto, so rdeče ustnice pravzaprav prava umetnost. In čeprav je včasih res težko izbrati barvo, ki bi vam kar najbolj ustrezala, je rdeča šminka tista, ki bo vaš videz pripeljala do popolnosti, saj predstavlja moč in zapeljivost in zdi se, da nas bo spremljala še v mnogih prihajajočih trendih.

Umetnica ličenja Kayleen McAdams razkriva tri korake, s pomočjo katerih bodo vaše ustnice v hipu videti privlačne. Pomembno je, da korakom sledite točno po takem vrstnem redu, kot je predstavljen v nadaljevanju.

Foto: IMAXtree

Prvi korak:

Izberite pravi odtenek rdeče barve in jo s čopičem nanesite na spodnjo ustnico. Z nanosom začnite na sredini in nadaljujte do konic ustnic, isto ponovite na zgornji ustnici.

Drugi korak:

Ves čar popolnega izgleda je v nanašanju črtala za ustnice po nanosu šminke. Pomembno je, da se barvi šminke in črtala ujemata. Tiste, ki imate tanjše ustnice, lahko črto nanesete malo nad robom, da bodo tako ustnice videti večje in bolj polne.

Foto: Unsplash

Tretji korak:

V zadnjem koraku samo pritisnite spodnjo in zgornjo ustnico skupaj, na ta način se bosta črtalo in šminka med seboj pomešala in pripravljeni ste na odhod!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close