3 najboljši dizajnerski outleti v naši bližini

18. februar 2024

3 najboljši dizajnerski outleti v naši bližini

18. februar 2024
Foto: Instagram @marielouduvillier

3 najboljši dizajnerski outleti v naši bližini

18. februar 2024
Foto: Profimedia

Predstavljamo njihove prednosti in slabosti.

Nakupovanje v outletih je podobno lovu na zaklad, kjer vznemirjeno brskamo med cenovno ugodnimi kosi in zagnano iščemo najboljšo ponudbo. Navdušenje ob brskanju po policah v upanju, da bomo naleteli na skriti dragulj, je lahko zelo navdušujoče.

Nič čudnega, da se zato ob koncih tedna veliko Slovencev odpravi čez mejo v najbolj priljubljene outlete in svoje omare napolni s kosi po izjemno ugodnih cenah. Izbrali smo tri nakupovalna mesteca, ki se jih najbolj splača obiskati.

Foto: Instagram @katee.bartlett

Designer Outlet Noventa di Piave

Nahaja se v bližini Benetk, le kakih 40 kilometrov od mesta. V njem najdete nekatere najprestižnejše blagovne znamke in kar 150 trgovin. Prada, Gucci, Fendi, Jimmy Choo, Bottega Veneta, predstavljajo le majhen del seznama. Outlet kot tak je zelo lepo urejen in človek dobi vtis, kot da je v majhnem mestu in se sprehaja po njegovih ulicah. V outletu je tudi veliko restavracij, kavarn in igralnic za otroke.

Kar zadeva nakupovanje, je ena največjih prednosti tega outleta ponudba, ki se, če gre verjeti tistim, ki ga redno obiskujejo, zelo pogosto obnavlja. Outlet ima tudi spletno trgovino, kar je zelo priročna možnost, če nimate časa ali volje za potovanje.

Ko govorimo o terminu, v katerem se je najbolje odpraviti, izstopata prvi in ​​osmi mesec, ko ima outlet dodatne popuste, vendar morate biti pripravljeni, da je takrat tudi največja gneča in da morda ne boste našli svoje konfekcijske številke ali številke čevljev.

Foto: Instagram @noventadipiavedesigneroutlet

Palmanova Outlet Village

Druga italijanska lokacija je Palmanova, ki jo najdete na poti v Noventa di Piave. V tem outletu poudarek ni na oblikovalcih, ampak tudi cenovno ugodnejših znamkah, kot so Benetton, Tommy Hilfiger, Guess in podobne, outlet pa izstopa tudi z odlično ponudbo gospodinjskih pripomočkov.

Najboljši obdobji za obisk outleta sta zima in poletje, ko so v teku dodatni popusti, tisti, ki pogosto zahajajo tja, pa hvalijo tudi pripomočke za dom, gospodinjske aparate, lepotilne izdelke in podobno. Kot napako bi izpostavili to, da je outlet manjši od ostalih, kar pa ne pomeni, da ne skriva peščice skritih zakladov.

Foto: Instagram @palmanovavillage

Parndorf Outlet

Parndorf se nahaja v bližini Dunaja. Ta outlet s kar 158 trgovinami ponuja širok izbor različnih blagovnih znamk, od bolj luksuznih imen, kot sta Gucci ali Prada, do cenovno ugodnejših, kot so Nike, Adidas, Puma …

Najboljši čas za obisk je obdobje po počitnicah, ko so največji popusti, ali klasično – pred poletjem. Parndorf ima tudi outlet trgovine priljubljenih uličnih blagovnih znamk (npr. Mango), tam pa najdete tudi Levi’s in Ugg. Tako kot pri Noventi je slaba stran tega kraja ta, da je v njem pogosto velika gneča, še posebej ob vikendih, tako da predlagamo, da ga raje obiščete med tednom.

Foto: Instagram @designeroutletparndorf

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close