3 serumi za obraz, ki so obvezni del pomladne negovalne rutine

29. april 2024

3 serumi za obraz, ki so obvezni del pomladne negovalne rutine

29. april 2024
Foto: Instagram @chiaraferragni

3 serumi za obraz, ki so obvezni del pomladne negovalne rutine

29. april 2024
Foto: Instagram @chiaraferragni

Kože je v sončnem delu leta bolj izpostavljena sončnim žarkom in zaradi suhega zraka dehidraciji, zato v svojo dnevno rutino vključite te tri izdelke.

Zdrava koža je sijoča, navlažena in gladka. Ne spreglejte naših poletnih nasvetov za nego kože in izbrane izdelke, ki vam bodo pomagali to doseči. Pripravite se na nov režim nege kože, s katerim bo vaša koža zasijala kot poletno sonce.

Hiperpigmentacija

V sončnih dneh, tako pomladi kot kasneje v poletnih mesecih, je priporočljivo uporabljati izdelke proti hiperpigmentaciji. Znamka LaRoche-Posay, ki jo priporočajo dermatologi po vsem svetu, je zasnovala serum MELA B3, ki deluje proti vsem vrstam hiperpigmentacije, kot so melazma, sončne pege in posledice aken.

Revolucionarni izdelek, ki je ustvarjen v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi dermatologi in strokovnjaki za hiperpigmentacijo in so ga razvijali kar 18 let, vsebuje Melasyl™, edinstveno molekulo, ki na novo definira pristop k negi kože.

Foto: La Roche-Posay

Ključ do uspeha je v inovativnem pristopu k depigmentaciji, ki združuje moč protivnetnih in protipigmentnih lastnosti. Serum ne le zmanjša vidnost temnih lis, ampak koži nudi edinstveno kombinacijo obnove, luščenja in zaščite.

Osvetlitev

Na poti do sijoče kože ne spreglejte čarobnosti vitamina C. Visokokakovostni antioksidativni serum z vitaminom C lahko naredi čudeže pri posvetlitvi kože, zmanjšanju hiperpigmentacije in ustvarjanju mladostnega sijaja.

Serumi z vitaminom C so znani po tem, da se borijo proti posledicam poškodb zaradi sonca in okoljskih stresnih dejavnikov, zato so idealen dodatek k vaši poletni rutini nege kože. Izbrali smo Vichy Liftactive Vitamin C Serum, ki vsebuje 15 % čistega vitamina C, ki zmanjša poškodbe kože zaradi prostih radikalov, ki jih povzročajo zunanji škodljivi dejavniki.

Foto: Vichy

Vlaženje

Za izdatno vlaženje mi prisegamo na koncentrirani vlažilni serum Avène Hydrance Boost, ki vsebuje hialuronsko kislino in niacinamid ter termalno izvirsko vodo Avène, ki naravno pomirja in obnavlja kožo.

Serum je namenjen za vse tipe kož in vsa starostna obdobja ter vsebuje kar 96 % sestavin naravnega izvora. Všeč nam je nelepljiva in nemastna tekstura, ki se lepo vpije v kožo ter jo intenzivno navlaži.

Foto: Avene

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic

New Report

Close