Štirje modeli kopalk, ki bodo zavladali letošnjim plažam

19. junij 2022

Štirje modeli kopalk, ki bodo zavladali letošnjim plažam

19. junij 2022
Foto: Unsplash

Živalski potiski, enodelne kopalke, geometrični vzorci … Kaj bo letošnji trend na plažah?

Poletje je tu, dopusti se pričenjajo, pakiramo obleke za dopust, a kakšne kopalke bomo nadeli? Klasičen bikini je seveda vedno varna opcija, a z enim izmed teh modnih modelov boste na plaži zagotovo zažigali!

Kopalke z živalskim potiskom

View this post on Instagram

A post shared by Animal Print Lovers (@animalprintbrasil)

Tudi to poletje so še posebej priljubljeni modeli kopalk z živalskim potiskom. Ni pomembno, ali je vzorec leoparda ali zebre, vedno je videti dobro.

Živalski vzorec najbolje izgleda v kombinaciji s klasičnim bikini krojem, in če se vam zdi, da imate preveč motivov, lahko le en del s živalskim potiskom kombinirate z drugim delom kopalk v umirjeni barvi.

Enodelne kopalke z odprtim hrbtom

V zadnjih letih so klasične enodelne kopalke znova osvojile naša srca, letos poleti pa bodo deležne majhne modne nadgradnje s seksi detajli.

Športni modeli so postali nekoliko bolj čutni zaradi nizkega izreza na hrbtni strani, ki v celoti razkriva hrbet. Dodatna prednost za vse ljubitelje sonca: velik izrez omogoča porjavelost brez neželenih črt.

Črne kopalke z razrezi

Seksi razrezi na bokih in pasu so se iz oblek in majic premaknili na bikinije in kopalke. Veliki razrezi izgledajo najbolj učinkovito s črnimi kopalkami, ki bodo dodatno poudarile zagorelost telesa.

Videti so res čutno in dajo kombinaciji na plaži še posebej seksi videz. Vendar ne pozabite na kožo, ki jo razkrivajo razrezi, nanesti kremo za sončenje!

Bikini živih barv

To poletje imamo radi svetle barve, trend pa se je preselil tudi na plaže in bazene. Rapsodija barv na brezčasnem bikiniju v rdeči, roza, zeleni in vijolični barvi, bo zagotovo zažigal. Ta trend je še posebej priljubljen pri ženskah, ki že imajo rahlo zagorelo kožo. Za svetlejše dame pa so idealna izbira pastelni odtenki, kot sta roza ali svetlo modra.

Prispevek je bil objavljen na miss7.

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close