4 odlični triki za zimsko plastenje oblačil

05. februar 2023

4 odlični triki za zimsko plastenje oblačil

05. februar 2023

V zimskih mesecih poskušamo vsakodnevno oblačenje prilagoditi nizkim temperaturam, a to ne pomeni, da se moramo odreči stilu.

Tu na pomoč priskoči večplastno oblačenje, ki je lahko videti zelo šik. Vendar, ali veste, katere kose oblačil uskladiti in na kakšen način?

Razkrivamo vam nekaj trikov, s katerimi bo vsak vaš stajling videti karseda dostojno. Pozorno preberite in si jih zapišite, prepričani smo, da vam bodo v zimskih mesecih prišli še kako prav.

Foto: IMAXtree

Svojo najljubšo obleko oblecite čez hlače

Padajoče poletne obleke pozimi zamenjajte za pletene, namesto sandalov obujte gležnjarje in voilà, imate zimsko kombinacijo, idealno za v službo. Pod obleko lahko oblečete tudi bodi, ki vas bo dodatno grel ter si čez hlačne nogavice nadenite kratke hlače.

Vse to so triki, ki vam bodo pomagali, da vam bo topleje, a naš najljubši trik je tisti, ki ga Skandinavke uporabljajo že leta. Obleke oblečejo čez hlače, ta trend pa jim je uspelo popularizirati tudi po svetu.

Pleten pulover nosite v kombinaciji s srajco

Trik, ki ga radi uporabljamo v zimskih mesecih, je zagotovo kombinacija pletenega puloverja in srajce. Nekaj ​​romantičnega in šik je v ovratniku, ki štrli iz puloverja, še posebej dobro pa bo ta kombinacija videti, če izberete daljšo srajco in oversized pulover. Zraven se bodo odlično podale ozke kavbojke, ki bodo dale ravnotežje zgornjemu oversize delu stajlinga.

Foto: IMAXtree

Suknjič čez vse!

Modni strokovnjaki se strinjajo, da bi morala imeti vsaka ženska v svoji omari vsaj en dober suknjič. Zakaj? Ker ga je mogoče kombinirati na sto in en način, hkrati pa je videti izjemno šik. Poleg tega se je suknjič izkazal kot odličen kos za plastenje. Lahko ga oblečete čez pulover, jopico, srajco ali celo športno jakno.

Puli ima neverjetno prilagodljivost

Eden naših najljubših trikov s plastenjem vključuje puli, ki bo pod vsem videti odlično. Lahko ga oblečete v kombinaciji s suknjičem in stajlingu dodate dober plašč, ali pa ga oblečete pod srajco in svojemu outfitu vnesete še bolj trendovski pridih.

Zapomnite si – večplastne sloge je najbolje ustvariti tako, da klasične kose kombinirate z nepričakovanimi.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close