K. F. / 31. januar 2023

Izbrali smo 10 trendovskih modelov hlač na trapez

Potem, ko smo se tri leta nazaj s težkim srcem poslovili od oprijetih kavbojk in neradi sprejeli hlače na trapez, jih zdaj naravnost obožujemo. Zakaj? Ker se prilegajo vsakemu tipu postave in vedno izgledajo elegantno in stilsko dovršeno.

To sezono so na modno sceno zakorakale še bolj udarno kot prejšnja leta. Poleg klasičnih modelov z visokim ali srednje visokim pasom, so kavbojke na trapez zdaj ponovno na voljo v kombinaciji z nizkim pasom, kar je vpliv trendov iz 2000-ih, ki so spet na vrhuncu priljubljenosti.

Kavbojke na trapez podaljšajo noge in so odlično videti s škornji ali čevlji s peto, prav tako stilsko pa jih lahko kombinirate v ležerni kombinaciji s supergami ali ravnimi kavbojskimi škornji.

Foto: Instagram

Ne glede na to, kakšen model kavbojk na trapez izberemo, modre, črne, sive, krem ​​ali bele odtenke, z njimi lahko vedno ustvarimo trendovski outfit. Za sproščen videz jim dodajte oversized jakno ali dolg ​​plašč, pulover z visokim ovratnikom in bele teniske ali bulerje.

Foto: IMAXtree
Foto: IMAXtree

Za poslovno kombinacijo pa vam predlagamo, da k njim oblečete belo bluzico in eleganten suknjič ter ouftit dodelate s pasom in gležnjarji z visoko peto.

Foto: Instagram

Če v svoji omari še vedno nimate svojih, naj vas prepriča naš izbor 10 kavbojk na trapez v klasičnih modrih odtenkih. Izbrali smo jih pet nižjega cenovnega ranga in pet iz višjega.

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close