K. F. / 02. februar 2023

4 snežni outfiti, ki jih boste želeli posnemati

Priljubljena smučišča že vabijo na s soncem obsijane strmine, kjer se te dni tre ljubiteljev smučanja. Ne glede na to, ali se vaša smučarska tehnika lahko primerja z Ilko Štuhec, ali pa če se raje kot na smučišču, zadržujete v après-skiju, je seveda pomembno, kaj imate oblečeno. Ja, smučarska moda je vsako leto intenzivnejša.

Zimska oblačila so lahko kar velika naložba in ker se moda spreminja iz meseca v mesec, večina ljudi misli, da morajo vsako leto kupiti nekaj novega. Seveda je to zelo nedonosno, zato vam bomo pokazati, kako lahko v svoji garderobi naredite mini osvežitev obstoječih kombinacij.

Enodelni pajac

V zadnjih nekaj letih v modo znova počasi prihajajo enodelni pajaci. Obožujemo jih zato, ker so elegantni, lepo poudarijo pas in oblikujejo postavo, velik minus enodelnih oprav pa je ta, da v zimskih dneh ne nudijo dovolj toplote in nam otežujejo malo potrebo.

Kljub temu lahko enodelni kombinezon nosite tako, da čezenj oblečete svojo staro smučarsko jakno, na après-skiju pa jo slečete in daste na ogled svoj šik kombinezon. V njem boste brez dvoma pritegnile veliko pogledov!

Instagram @ninaretar

Instagram @ninaretar
Instagram @ninaretar

Klasična črnina

Če ste že več let zvesti svoji črni snežni opravi, jo osvežite tako, da k njej obujete trendovski par Moon Boot skibuck in tako poskrbite, da bo poudarek izključno na njih. Zapomnite si, da pri črnih opravah pozornost vedno pritegnejo detajli, zato ne pozabite niti na trendovska očala in nekaj nakita, to sezono pa je obvezna tudi modna balaklava.

Instagram @weworewhat

Instagram @weworewhat
Instagram @weworewhat

Barvni detajli

Svoj najljubši plašč ali zimsko jakno lahko popestrite tudi z barvitim detajlom in tako v hipu ustvarite čisto nov, svež videz. Okrog vratu si ovijte rdeč šal, na glavo si poveznite živo rumeno kapo ali pa opozorite nase s srebrnimi skibuckami in rokavicami v enakem odtenku.

Instagram @carodaur

Instagram @carodaur
Instagram @carodaur

Statement kos

Če radi izstopate in še pomembneje – če želite, da vam je na snegu zares toplo, investirajte v topel plašč iz umetnega krzna, ki bo hitro postal glavna zvezda vaše oprave. K njemu dodajte star šal in kapo ter obujte vaše najljubše skibucke ter se prepustite snežnim radostim.

Instagram @leoniehanne

Instagram @leoniehanne
Instagram @leoniehanne

Poiskali smo nekaj najlepših zimskih oprav, ki vas bodo brez dvoma navdušile.

Avtor
Piše

K. F.

New Report

Close